Горица Радева предава за OFFNews след руската атака срещу Одеса (видео)

Горица Радева 29 декември 2023 в 13:11 3270 2

Одеса

Снимка Горица Радева

Одеса днес.

Кореспондентът на OFFNews в Украйна Горица Радева в момента е на мястото в Одеса, където руска ракета удари многоетажен жилищен блок.

На мястотото в момента работят всички украински служби по сигурността - полиция и пожарна, има разрушени жилища, предава тя.

Според Радева хората от близките сгради са шокирани и гневни.

Руската атака тази сутрин бе не само в Одеса, а на територията на цяла Украйна. Според властите в Киев нашествениците са изстреляли 110 ракети от стратегически бомбардировачи Ту-95. Има много жертви, пострадали и разрушения.

Нашият кореспондент в Одеса Горица Радева разговаря с журналиста от редакцията на OFFNews Светослав Метанов по-малко от час след като посети района.

Ето разговора им, както и кадри от бомбардираните сгради:

-------------
Скъпи читатели, за да достигне това видео до повече хора, сложете "Like" и натиснете камбанката. А за да виждате първи кадрите на нашия кореспондент в Украйна и други новини за войната там, абонирайте се за канала на OFFNews в YouTube.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

2

6екеr4о

29.12 2023 в 15:13

Докато си мислех да напиша F-16, уважаемият AntiZ го беше написал.

А РуССия тепърва ще се запознае и с други западни високотехнологични военни изобретения, гадна сган....

10298

1

AntiZ

29.12 2023 в 14:11

Руските хлебарки, наричащи се гордо "руски народ", от злоба и отмъщение за изпарилото се кацапско корито в пристанището на феодосия, ще се мъчат да избиват деца, жени и старци за да си избият комплексите. Стойте, червеи! Идват F 16! Потърпете още малко! Тогава да ви видим, изроди долни!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика