Голо парти с Киркоров и Собчак вбеси властта в Русия (видео)

Най-много гняв предизвика руският рапър Vacio, който си сложи чорап на гениталиите. Прокуратурата ще разследва

Юлиуш Висожински, Ружа Райчева 22 декември 2023 в 12:29 21503 12

Снимка Telegram

Голо нощно парти с участието на Филип Киркоров и Ксения Собчак вбеси руските власти и лоялните на тях медии и обществени организации.

Партито е организирано от блогърката и телевизионна водеща Настя Ивлеева. На събитието са присъствали Филип Киркоров, Ксения Собчак, Лолита Милявская, Дима Билан и Джиган и др. 

Цената на билетите за откритата част на партито достигна един милион рубли, а събитието се състоя в московския клуб "Мутабор". 

Видеоклипове от "голата вечеринка" нашумяха в руските социални мрежи още вечерта на 20 декември, а на следващата сутрин снимките и видеоклиповете бяха широко разпространени от руските медии.

Най-много гняв провокира руският рапър Vacio (Николай Василев), който си сложи чорап на гениталиите и е предизвикал еуфория сред гостите в клуб "Мутабор". 

Представители на прокремълските "патриотични" организации "Сорок сороков", "Зов народа" и ФПБК започнаха да пишат доноси до Главната прокуратура и други държавни органи.

"Патриотите" обявиха партито за "неморално мракобесие" и настояват организаторите да бъдат разследвани за "гей пропаганда" и пропаганда на наркотици.

От "Зов народа" нарекоха голото парти епицентър на скандални развлечения:

"В момент, когато Русия води специална военна операция и отстоява традиционните ценности - Киркоров танцува в мрежа от кристали и тесни панталони", отбелязват активистите. 

Ръководителят на ФПБК Виталий Бородин коментира: 

"Това е содомия, мракобесие, ЛГБТ пропаганда. Вижте кои са се събрали там: Собчак, Билан, Киркоров. Всичките имат деца - какво показват на децата си, какъв пример им дават? Истинските ЛГБТ хора са там. (...) Какво изобщо мислят те? Днес се провежда специална военна операция. Нашето общество е в недоумение."

Бородин настоява на организаторката на голото парти да се състави административен протокол, а "ако е възможно" - да се образува и наказателно дело "за ЛГБТ пропаганда".

Ръководителката на прокремълската Лига за безопасен интернет Екатерина Мизулина от своя страна заяви, че е цинично да се провеждат подобни мероприятия, "когато нашите момчета умират" в Украйна:

"Подобни партита са удар в крака на цялата политика, провеждана от държавата", заяви Мизулина.

Отзвукът от голото парти оттекна и в Руската дума. 

Депутатът от Думата Мария Бутина настоя Министерството на вътрешните работи, Роскомнадзор и Министерството на културата да направят оценка на събитието в клуб "Мутабор" - дали събитието не нарушава "забраната за ЛГБТ пропаганда", както и указа на Владимир Путин за запазване и укрепване на "традиционните руски духовни и морални ценности".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

12

Tsvyatko Kovachev

23.12 2023 в 23:10

... ей тъй както са с дрес-кода , ги качвайте на самолета и на фронта , да се позабавляватс войниците ... тогаз да видиш каква забава ще падне ...

900

11

Rex

22.12 2023 в 21:47

Това порно е нищо в сравнение с порното , което лисия гном върти в Кремъл. Не случайно му викат Хуйло.

1236

10

БотоксПутю

22.12 2023 в 19:35

Ксения Собчак:
"Да плюят по хората извинете, че дошли по гол задник, в края на краищата си е тяхна лична работа и техен личен задник."
.

870

9

Constanza

22.12 2023 в 18:26

Организирали са си купон, както си го разбират и както им харесва. Няма лошо.

318

8

Valioka

22.12 2023 в 17:39

Лошо Синичкин, лошо... Ше заемат да се засегнат аятоласите и ще спрат кранчето. Нали и те по цел ден следят за морала. Тия дето викаха гейНАТО, сега к'во ще кажат - педерусТия... Ха-ха-ха...

1010

7

Mounted Archer

22.12 2023 в 15:42

Не се гаси туй, що не гасне - "руский мир" в пълния му блясък, изключителност, и най-вече примитивизъм. Варненският арменец и оня щигляв алкаш с чорапа на чушката (добра аналогия с българския президент-чорап) са основни играчи в тази вечеринка, същност на московитската православна ценностна система. На купона липсва само пресалкашето, но по това време то отдавна вече е било под масата.

1000

6

foreigner66

22.12 2023 в 15:16

Започнали да пишат доноси,"нашите момчета умират.." :)))) Ами кой ви е виновен затова, я се разтърсете из Кремъл. А облеклото на водещите кърти, особено едната, стил ЧК от 1920 :))) и прилича на Екатерина Матвеевна, жената на товарищ Сухов от филма Бялото слънце над пустинята. :))))))))))

1005

5

ПР

22.12 2023 в 14:20

Много се смях,от сърце,на постсъветската"младеж" и този купон.
"Пир по време на чума"-та и Пушкин спряга тази тема.Или руска"Любов по време на холера"... съмнявам се,че много руснаци,са чели Маркес.
Жалкари.Но,според режима там,веднага прилагам присъдите и решенията-участниците да бъдат бурно порицани от Колектива,скопени публично,обезглавени и провисени от стените на Кремъл!

1042

4

danvan

22.12 2023 в 13:49

Квиченето на ватенките е музика за душата.

14469

3

случайно прочетох

22.12 2023 в 13:45

Яко парти! А коментиращите в студиото са смешни! В кой век живеят?
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика