Германка призна, че е убила 8 свои бебета

OFFNews 12 юли 2016 в 16:17 9448 1

Снимка AFP

45-годишна германка призна, че е съпричастна със смъртта на 8 свои новородени, чиито тела бяха намерени в къща в Бавария миналата година.

Телата на новородените бяха открити в найлонови пликове в къща в град Валенфелс.

Андрея Г. е обвинена в смъртта на четири от бебетата, тъй като степента на разлагане на някои от телата е толкова голяма, че не може да се потвърди със сигурност дали са родени живи. Бившият съпруг на германката е обвинен в съучастничество.

Според разследващите двамата са имали деца от предишни връзки, а след женитбата си са имали още три общи деца и не искали повече.

Те обаче продължили да правят секс без предпазни средства и се отървавали от децата от бременностите на жената в рамките на 10 години – от 2003 до 2013 г.

Според адвоката на жената след раждането на бебетата тя ги е увивала в кърпи и се е отървавала от тях, независимо дали са се раждали живи, или не.

Разследването е показало, че бившият съпруг на Андрея не е присъствал на умъртвяването на новородените, но е знаел за бременностите и не е направил нищо, за да предотврати действията на жена си.

Съдът ще произнесе присъда на 20 юли, като предстои да бъдат взети под внимание психологическото и социалното състояние на майката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови