Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Френският президент има любовница, твърди списание

OFFNews 10 януари 2014 в 11:09 7943 1

Франсоа Оланд и официалната му спътница Валери Тривильор
Франсоа Оланд и официалната му спътница Валери Тривильор

Френският президент Франсоа Оланд и актрисата Жули Гайе имат връзка, съобщи светското списание "Клоузър", цитирано от АФП.

Списанието обяви късно вечерта вчера, че пуска днес извънреден петъчен брой със 7 страници снимки, които са доказателство за тази връзка.

Представена беше и затъмнената първа страница, на която се разпознава силуетът на президента и началото на заглавието "Любовта . . . "

"Около Нова година държавният глава, с каска на главата, отива със скутер при актрисата в апартамента й, където президентът често прекарва нощта", ише "Клоузър".

В материала се разказва, че при любовните посещения при Гайе държавният глава е бил придружаван само от един бодигард, който дори носел кроасани на двойката.

41-годишната Жули Гайе подаде жалба в прокуратурата в края на 2013 г. с настояване да бъдат идентифицирани авторите на слух, разпространен в интернет, според който има връзка с Франсоа Оланд.

През 2012 г. актрисата участва в клип от кампанията на Франсоа Оланд, в който казва, че кандидат-президентът е "скромен", "страхотен", "вслушващ се в чуждите думи".

Официално Франсоа Оланд живее с журналистката Валери ТрирвильорПреди това той живя дълго с бившата кандидатка за президент Сеголен Роаял, от която има четири деца.

Олан заплаши "Клоузър", че ще заведе срещу тях дело заради публикацията и изрази съжаление, че частният му живот не се уважава.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови