Франция забрани пропалестинските демонстрации и ще експулсира провокаторите

OFFNews 12 октомври 2023 в 21:59 3883 8

Пропалестинска демонстрация в Париж

Снимка Getty Images

Пропалестинска демонстрация в Париж

Министърът на вътрешните работи на Франция Жералд Дарманен забрани всички пропалестински демонстрации в страната. 

Организаторите на пропалестински демонстрации и нарушителите на реда ще бъдат арестувани, предупреди Дарманен.

Министърът нареди също така да се отнеме разрешението за пребиваване на чуждестранните граждани, които са виновни за антисемитски престъпления и за пропагандиране на тероризъм. Те ще бъдат експулсирани незабавно от Франция.

Решението на френските власти идва в момент, когато европейските правителства се опасяват от нарастване на антисемитизма, отбелязва Би Би Си.

От събота насам са регистрирани 100 антисемитски прояви във Франция, има случаи на опити за внасяне на ножове в училища и синагоги.

Днес германската полиция разпръсна пропалестинска демонстрация в Берлин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

8

6екеr4о

13.10 2023 в 12:32

От известно време колекционирам монети и чак сега си давам сметка, колко огромна е била Френската колониална империя и то не само в Африка. Пиша това, защото във Франция от много поколения назад живеят доста араби, които са напълно социализирани и омешани със местните.

Дори е имало случаи, в които арабите във Франция са ми изглеждали по-симпатични от франсетата с тяхната надменност и самовлюбеност...

В крайна сметка критерият за истината с мигрантите е законността! Ако на някой му се иска да е екстремист, айде, чао и черен печат в паспорта...

-240

7

редовно четящ

13.10 2023 в 11:23

Най-накрая заговориха за експулсиране! Крайно време беше! Трябва да им орежат и помощите на "бежанците", защото само плюскат и се размножават. Много малка част от тях се образоват и социализират.

615

6

швейк

13.10 2023 в 09:36

сега се сетиха ... а защо не правеха същото при подкрепа на рашизма? тогава това го наричаха "друга гледна точка"

14048

5

voododoll

13.10 2023 в 07:49

То беше ядно че в един момент емиграцията ще се обърне и кучето ще хапе ръката която го е приютила и храни. Путин и Иран явно се пробват дали ако почнат паралелна война срещу Израел, света ще забрави за Украйна… само дето май забравят кои са Израел, и че те нужда от помощ за да избиват палестинци, нямат. Израел е един от най-големите производители и търговци на оръжие. А и има една доста неприятна армия. Такава дето повод да убива не и трябва, тя си го прави за спорта. Друг е въпроса какво ще прави Европа с тея дето толкова години приютяваше и онеправдаваше. Щото те не са нито на страната на Европа нито на Америка нито на Израел. Те са на страната на Корана. И те свян няма да имат да убиват и насилват тея дето до сега ги спасяваха.

-1395

4

Гьорче2

13.10 2023 в 00:10

Сатанистът пУтин се НАИГРА този ПЪТ, ще му Дойде ДОСТА МНОЖКО!....

ХамаZ Главорези ГОВОРИТ по Рускаго Езиком "ДАВАЙТЕ, ДАВАЙТЕ!....", От Герашченко ПОТВЪРДЕНО:

https://twitter.com/Gerashchenko_en/status/1712473612442276256

2073

3

Johnny B Goode

12.10 2023 в 23:21

Да бе, как ли пък не в затворите. Да ги хрантутим там за неопределено време.
Обратно откъдето са дошли и там да славят аллаха колкото си искат.

-1395

2

Гьорче2

12.10 2023 в 23:07

Във Великобритания, консерваторката Брейвърман се закани и препоръча на полицията да кажа нфискуват Палестински Знамена и "протестиращи" които скандират ПроПалестински Лозунги, това е доста Закъсняла и Неуместна ОПАСНА ИНИЦИАТИВА, тъй като ВСИЧКИ Мюсюлмани симпатизират на Палестина, а те са МНОГО, Особено в Лондон и Бирмингам, а в редиците на Лейбъристите имаМного ССИЛНО Палестинско Присъствие, това определеноще доведе до МАСОВИ БЕЗРЕДИЦИ и ще РАЗДЕЛИ и РАДИКАЛИЗИРА ОБЩЕСТВОТО, особено ако Полицията нарани някой Демонстрант, а РИСКЪТ е Особено Голям заради присъствието на Огромна Ортодоксална ЕВРЕЙСКА ОБЩНОСТ най вече Източен Лондон!
Така е и в Цяла ЗАПАДНА ЕВРОПА, по принцип Социалистите Навсякъде СИМПАТИЗИРАТ на Палестина, ОГРОМЕН БРОЙ МИГРАНТИ, просто НЯМА КАК ДА СТАНЕ, Положението е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНО! пУтин ОТНОВО УДАРИ УСПЕШНО за разлика от Неадекватната му Войска! Появиха се Кадри на които бойци на ХамаZ КОМАНДВАТ НА РуZки ЯЗИК, но НЕ това е Най Важното, Самата СИТУАЦИЯ РИСКОВА

3251

1

динозавър

12.10 2023 в 22:55

Да не се експулсират. А да се натикат в затворите за неопределено време.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки