Quantcast

Европа осъди насилието в Киев

OFFNews Последна промяна на 20 януари 2014 в 13:44 4502 37

Сблъсъци в Киев
Сблъсъци в Киев

Европа осъди насилието в Киев. Външните министри обявиха, че правителството се е провалило с приемането на пакет от репресивни закони в опит да потуши проевропейските демонстрации, предаде AFP.

Тази нощ над 100 демонстранти бяха ранени в кървави сблъсъци с полицията.

„Виждаме ситуация, при която е остра и смятам, че е много важно да реагираме, особено срещу пакета репресии, приет в четвъртък в Киев”, каза шведският външен министър Карл Билд.

Приетите от украинския парламент мерки „са най-солидния пакет от репресивни закони, който съм виждал да се гласува от европейски парламент от десетилетия”, допълва той. „Смятам, че случилото се е последствие от този пакет от репресии”, каза още той по повод на насилието през нощта. 

„Аз напълно осъждам случващото се насилие. Смятам за грешка” приетите ограничения за протестите, казва британският министър Уилям Хейг.

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.01 2014 в 11:03

Западнярите не поискаха да им предложат пари за нужните за асоцииране с ЕС реформи, редно е и да престанат да им дават тогава илюзии и да не наливат масло в огъня.Щом са слаби, да не се правят на силни...е, за тях и малко хаос пак върши работа, ама забравят, че на изток от Украйна вече не е пияндурникът Елцин и номерата втори път се повтарят само като фарсче.Да, майдамунците показват готовност да правят и гражданска война, но най-много да "спечелят" една минидържавка в Западна Украйна без излаз на Черно море, която евроатлантическите им съюзници няма да искат ...

20.01 2014 в 22:36

вуйчо не сме болен , ограбен народ сме и се опитват да ни заличат , народностно , здравословно , психически , физически , духовно и финансово , всеки подложен на подобен тормоз трудно ще ти изглежда здрав и когато чуя или прочета че сме некадърници неспособни да ковем собственото си добруване се обиждам и ми става криво , хората които избираме независимо кои са , ни подвеждат и предават и така е от като дойде демокрацията и 2 000 000 българи се стопиха за няма и четвърт век , това е невиждана национална катастрофа, отговори ми по човешки , трябва ли и ще има ли възмездие за стореното според теб ?

20.01 2014 в 22:08

благодаря ти ,змииче.така трябва.аз също желая да не персонифицираме излишно.а, аз също обичам България и хората.затова се върнах тук ,след работа в чужбина.и ,извинявай ,но в персонален план искам да ти кажа,че даренията ми за хемодиализни апарати и компютър за една община са моя радост и болка ,защото сме болен народ,а не гордост ..,

20.01 2014 в 21:40

вуйчо не ми пуснаха отговора , но в общи линии е да не го приемаш толкова на дълбоко и че не съм си изспуснал нервите ;) .

20.01 2014 в 20:33

nasb браво страхотен виц , не се усеща миризмата на нафталин , като нов е ! Виждам че и Вие се изживявате като милиционер, но за да Ви отговоря първо е нужно да се легитимирате .

20.01 2014 в 20:18

05 zmi4ee14:40 20 яну 2014
Гледам прекарал си цял ден във форума. Викаш ахмаците да бачкат, ние ще разпределяме.
Та не ми отговори на въпроса - Имаш ли рибки.
Ето ти един жокер като за милиционер:

Един милиционер си купил книга. Друг видял заглавието и попитал:
- Какво е това "Логика"?
- Това е нещо много просто - сега ще ти покажа. Ти имаш ли рибки?
- Да.
- Значи обичаш животните?
- Да.
- Значи обичаш и хората?
- Да.
- Тогава обичаш и жените?
- Разбира се.
- Това значи, че не си хомосексуалист!
Впечатлен и втория милиционер си купува книгата. Среща го началника му и пита:
- Какво е това "Логика"?
- Виж, шефе, ти имаш ли рибки?
- Не.
- Значи си пед.раст!

20.01 2014 в 19:22

изпускаш си нервите,змииче.това е слабост на характера.а ако искаш социализъм ,сбъркал си адреса.а той е позитано 20.там иди, там предложи да сменят системата.те са на власт ,те разполагат с големи възможности.а по същество ти е трудно да анализираш,защото не си информиран.вероятно вместо да четеш и мислиш,слушаш някой си.твоя воля.предложи нещо интересно за обсъждане,иначе аз нямам време за празнодумство.дано този път си ме разбрал.чао.

20.01 2014 в 18:47

вуйчо не ти разбрах поради словореда и правописа , по принцип съм против да коментирам правописа на опонента стига да му се разбира мисълта , но във въпросният пост това не ти се получи . Повече от ясно е че си предубеден и не би било правилно да приема думите ти за чиста монета , но и това не е важно минало бегало няма вече СИВ , но има РФ а някои западни аналитици започват да споделят каква грешка било да бутат този блок , ще поживеем и ще видим . Относно възможностите за живот и това че всеки можел да живее както успее - ами звучи ми не като живот а като борба за оцеляване , апропо то си е и така , та вуйчо как мислиш когато става въпрос за оцеляване дали ти и подобните на теб е възможно да увиснете по кестените , между небето и земята , че нещо ми се струва че нямата място и на двете места ?

20.01 2014 в 18:33

горкото младо змииче!нима не знаеш ,че на срещата в кораба ,край Исландия на Горбачов бе предоставен експертен икономически анализ,доказващ тотална задлъжнчлост и инономическа смърт на социализЪма.той се връща ,обсъжда с експерти,в т.ч.последна дума имат и спец.цлужбите и военните и всички признават че соца е мъртъв.ти толкова ли си наивен да мислиш ,че ако имаше 2 процента шанс СССР нямаше да рита и да търси отсрочка ,ставайки ортак и с дявола.или ако Горбачов нямаше съгласието на съветската власт щеше хей така да се справи сам.о,свещена простота.не го приемай лично ,но фактите са такива.останалото бе лошо театро.но КОЙ го режисира е ясно и на малките деца.това ти казвам и в изреченията ,който ти не си в състояние да разбереш,а не аз съм се объркал.а относно всякакво разбиране за натрапване -всеки има възможност ВЕЧЕ да живее КАКТО УСПЕЕ ,а не както му се ще!

20.01 2014 в 18:13

spirit не споря за да ги променя а за да покажа на чичото дето слухти и чете , че не сме се предали и не желая бъдещето което е отредил на мен и близките ми .