Джъстин Бийбър: Искам да живея като Исус

OFFNews 29 септември 2015 в 18:10 3959 4

За Джъстин Бийбър последните няколко години минаха под знака на арести, скандали, опитите му да смекчи публичния си образ и да рестартира кариерата си. Сега 21-годишната поп звезда споделя източника на своето изкупление: християнството, пише сп. „Roling Stone“.

Просто искам да живея като Исус, казва Бийбър в интервю за сп. „Complex“ и обяснява: „Той създаде много невероятни модели за това как да обичаме хората и как да бъдем милостиви и добри. Той умря за греховете ни.“

Певецът уточнява, че „не е религиозен“, че е притеснен от „наистина странните неща, които се случват в църкви“ и от поведението на християни, които демонстрират, че са по-добри хора от останалите. Но подчертава, че животът му е бил преобразен от вярата.

„Време е да споделим това, в което вярваме. Споделете го. Стигнал съм до точка, където няма да крия това“, казва още певецът.

За него ключовият момент в това да бъдеш християнин е да имаш „тази връзка, в която чувстваш, че няма несигурност“.

„Няма нужда да ходиш на църква, за да бъдеш християнин. Ако ходиш в Taco Bell (американска верига ресторанти с мексиканско меню – бел. ред.), това не те прави тако (мексиканско ястие)", казва още той.

В интервюто певецът говори и за скандалите, свързани с името му, както и за новия му албум.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!