Дъщерята на Уитни Хюстън е била ранена, преди да я открият във ваната в дома й

OFFNews 08 февруари 2015 в 16:08 14177 5

Снимка CHRISTOPHER POLK/WIREIMAGE

Боби-Кристина и Ник Гордън

Дъщерята на поп легендата Уитни Хюстън Боби-Кристина Браун е получила наранявания, преди да се озове в безсъзнание и с лице към водата във ваната в банята си. Това разкриват източници, близки до семейството, пред CNN. Раните, за които не бе съобщено официално, насочили разследващите към приятеля на 21-годишната Боби-Кристина Ник Гордън.

21-годишната дъщеря на Уитни Хюстън и певеца Боби Браун бе намерена на 31 януари в банята в дома си в Атланта. Момичето не дишало и нямало пулс. Намерили я приятелят й Ник Гордън (Боби-Кристина твърди, че той е неин съпруг - нещо, което адвокат на баща й отрича) и негов приятел, идентифициран като Максуел Ломас. Те се обадили на 911 и до пристигането на лекарските екипи направили изкуствено дишане. Лекарите в болницата поставиха Боби-Кристина в изкуствена кома. Седмица по-късно съобщиха на баща й, че не могат да направят нищо повече, за да спасят Боби-Кристина. Той трябва да реши дали да им разреши да изключат животоподдържащите системи.

Освен него, в болницата неотлъчно до Боби-Кристина е и баба й Сиси Хюстън, майка на Уитни Хюстън.

Уитни Хюстън загина при подобни обстоятелства. Тя бе открита мъртва във ваната в банята в хотелската й стая в Лос Анжелис на 11 февруари 2012 г.

Боби Кристина е единственото й дете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови