Червеи падаха по главите на пасажерите при полет от Амстердам до Детройт

OFFNews 15 февруари 2024 в 15:56 4448 2

самолет

Снимка Pxfuel

Червеи и ларви са започнали да падат върху главите на пътниците по време на полет от Амстердам до Детройт. Това е станало по време 9-часовия полет на авиокомпанията Delta, съобщава Скай нюз.

Самолетът бил приземен аварийно и се е върнал на летище Схипхол в Амстердам.

Пътниците се оплакали, че в задната част на самолета гъмжи от ларви и червеи, но по-късно се оказало, че те идват от развалена риба.

"Дамата точно зад нас каза на стюардесите, че червеите падат върху главата ѝ. Обърнах се и ги видях на седалката. Беше гадно", разказва един от пасажерите.

Друг описа преживелиците си в X. Според него се усещала странна миризма на борда, но стюардесите не са ѝ обърнали внимание.

"Всички те (стюардесите) седяха в зоната на екипажа, смееха се и си говореха, а бяхме в самолета близо 3 часа, без дори да ни предложат вода", каза той.

"Извиняваме се на клиентите на полет 133 AMS-DTW, тъй като пътуването им беше прекъснато поради неправилно опакован ръчен багаж. Самолетът се върна и пътниците бяха качени на следващия възможен полет. Самолетът беше изваден от експлоатация за почистване", посочили от авиокомпанията, която има повече от 4000 полета дневно до над 300 дестинации.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

870

2

Constanza

16.02 2024 в 01:35

Неправилно опакован ръчен багаж? Какво е имало в него, развалена риба ли? Умопомрачително.

22548

1

dolivo

15.02 2024 в 20:51

Delta, мда. Ако беше KLM, щеше другояче да се реагира.
 
X

Да помогнем на украинските деца!