Celestyal вече няма да изисква сертификати за ваксинация за COVID-19 за круизите си

Продължава да важи изискването за тестване за коронавирус преди качване на борда за остатъка от сезон 2022

OFFNews 18 октомври 2022 в 16:23 1214 0

круиз

Снимка Celestyal

Всички членове на Celestyal ще продължат да бъдат напълно ваксинирани

След скорошните облекчения на мерките срещу COVID-19, обявени от гръцкия национален комитет за обществено здраве за круизните пътници, Celestyal, носител на редица награди и избор №1 за пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие незабавно премахва изискванията за удостоверения за валидна ваксинация срещу COVID-19. Компанията вече няма да изисква от пасажерите и сертификати за възстановяване от прекаран коронавирус.

За да се обезпечи спокойствието на всички гости, Celestyal ще продължи да изисква от пасажерите да се тестват за коронавирус преди качване на кораба, като това изискване ще важи до края на 2022 г. Възможностите за валиден тест включват представянето на бърз антигенен тест, извършен до 48 часа преди качване, или PCR тест до 72 часа преди качване на борда на круизите на Celestyal.

Както бе обявено по-рано, гостите на всички маршрути на Celestyal от 2 март 2023 г. включително няма да бъдат задължавани да предоставят нито тест преди качване, нито удостоверение за валидна ваксинация или възстановяване от коронавирус освен ако местните разпоредби не налагат такива изисквания.

Всички членове на екипажите на Celestyal ще продължат да бъдат напълно ваксинирани и компанията насърчава и своите гости на възраст над 12 години да бъдат с изпълнена имунизация.

„Здравето и безопасността на нашите гости, на екипажите ни и на общностите, които обслужваме, са наш основен приоритет и ние продължаваме да наблюдаваме и да се адаптираме към променящата се глобална ситуация“, заяви главният търговски директор на Celestyal Лесли Пиден. „Екипът ни ще продължи да поддържа нашите строги хигиенни протоколи въз основа на най-актуалните насоки от European Healthy Gateways, Международната асоциация на круизните линии (CLIA) и гръцките здравни власти. Очакваме с нетърпение да посрещнем любителите на пътешествия и да им поднесем изживяването, с което сме известни. Маршрутите на Celestyal позволяват на гостите ни да се потопят в автентичния дух на всяка локация и да изследват уникалните дестинации по гръцките острови и в Източното Средиземноморие“, допълни той.

Celestyal’s are continuously evaluated and adjusted based on new and updated prevention, therapeutics and mitigation measures.

Мерките за здраве и безопасност на Celestyal са подложени на непрекъсната оценка и се коригират въз основа на нови и актуализирани мерки за превенция, терапия и смекчаване на разпространението на COVID-19.

За повече информация посетете https://celestyal.com/en-cy/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки