Британският премиер ограничава европейските имигранти

Марина Юнакова Последна промяна на 06 януари 2014 в 17:04 1256 7

Дейвид Камерън
Дейвид Камерън

Ограничаването на броя на работниците от други страни-членки на ЕС и цялостното намаляване на имиграцията ще са основни приоритети при предоговарянето на отношенията между Лондон и Брюксел. Това заяви британския премиер Дейвид Камерън в интервю за Би Би Си. 

Според Камерън е необходима по-силна защита на социалната система от чужденците, работещи във Великобритания.

Примиерът заяви още, че не е редно имигрантите да кандидатстват за детски надбавки и ще се опита да промени тази практика.

"Нуждаем се от промяна в правилата за кандидатстване за социални помощи, нуждаем се от промени в свободното движение. Казах, че искаме да изведем Великобритания от представата, че се създава все по-близък съюз с ЕС, ние не искаме все по-близък съюз, искаме да имаме търговия и сътрудничество", заяви Камерън.

Дейвид Камерън намекна, че е възможно да наложи вето на присъединяването на нови страни към европейската общност, ако исканията му не се вземат предвид. "Това е напълно постижимо, защото всеки път, когато нова страна се присъединява към ЕС, има единодушие на масата за преговори в Европа относно договорките. Така че Великобритания ще може да настоява за по-строг режим за присъединяващите се страни в бъдеще", заяви Камерън.

През 2017 г. британците ще решат с референдум дали остават част от ЕС.

Дейвид Камерън заяви, че вече е постигнат напредък в предоговарянето на британското членство в Евросъюза, но все още има какво да се направи по имигрантския въпрос.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.01 2014 в 20:13

Професур Балкански или Михаил Георгиев, професор в устата и академик в ануса твърди още, че ако е продавал спермата погълната от него до 1989 г. ще е можел да си купи нов Москвич 412. А пък с погълнатата сперма след тази година, би могъл да си купи Мерцедес S320.
Вервате ли му?

06.01 2014 в 20:10

Хихихи, нема раноблудни протестъри и герберастчетата са изнервени...

06.01 2014 в 19:55

Две цингета си говорят:
– Ма, майстор-професур Фелацето верно е одил у дребнобритания на естетитечески доктор. Виж, нема бръчки на лицето кат преди.
Пък другото рекло:
– Така е, ма е бил не на естетически, а на аналски доктор, да му турга бръчките на правото черво, че се постоянно изпускал. Не задържал нищо вече, ма ептен нищо.

06.01 2014 в 19:42

Еми тогава ще се наложи да я поемеш тоягата анално. Сигурен съм, че ще ти достави повече удоволствие отколкото да правиш непрекъснато дълбоко фелацио на Тиквоча.

06.01 2014 в 18:51

Ей, балкански, това ли са последните опорки - лееко увещаване за евразийски съюз?
Глей да не си надхвърлиш опорните точици, щото верно на някой ще му писне, ще изтекат едни IP-та, а после някое съседче от ДАНС ще достави реални адреЗи. И тогава отиваме на Витоша за сопи (128 см. тояга Джо) хахахахахахаха.

Преписах, данеби да не си видял.

06.01 2014 в 18:44

Не случиха дребнобританците на премиер след Маргрет Тачър. Се некви льохмани. Джеймс Камерън е особено неприятен и антипатичен.

Как я мисли тая работа "искаме да имаме търговия и сътрудничество" ама "не искаме все по-близък съюз"?!

Бе като не искат в ЕВрогейския Съюз, да напускат веднага, тия и без това са една пиндустанска колония.

06.01 2014 в 17:22

Камерношарски, хахахахахаха.