Борис Джонсън стана баща за шести път

Последна промяна на 29 април 2020 в 14:02 4218 1

Борис Джонсън и годеницата му Кари Саймъндс

Британският премиер Борис Джонсън и годеницата му Кари Саймъндс съобщиха, че им се е родил син, който е в много добро здраве.

"Детето се появи на бял свят тази сутрин в лондонска държавна болница. То и майка му се чувстват много добре", заяви говорител на двойката.

Джонсън е присъствал на раждането, според Би Би Си. Говорителят му благодари от името на двойката на “фантастичния екип”, който е изродил детето.

Вестта е изненадваща, тъй като не се очакваше Кари Саймъндс да роди толкова рано.

Джонсън, който е на 55 г и Саймъндс, която е на 32 г, бяха обявили по-рано, че очакват детето през “ранното лято”. Те се сгодиха в края на миналата година.

За Саймъндс детето е първо, а за Джонсън се знае, че е баща на пет деца. Четири от децата му са от предишен брак с Марина Уилър, а петото се смята, че е от бивша любовница, според таблоида Express. Британският премиер избягва да говори по темата. 

Джонсън се върна на работа в понеделник. Той се зарази с новия коронавирус и бе хоспитализиран за седмица, като прекара три нощи в интензивно отделение. Годеница му имаше симптоми на Ковид-19.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Парламентът на живо