Борис Джонсън: Пращя от антитела и въпреки това съм в изолация

OFFNews 16 ноември 2020 в 14:29 3963 1

Борис Джонсън

"Даунинг стрийт" 10 разпространи видео обръщение на британския премиер Борис Джонсън, който бе карантиниран като контактно лице на болен от COVID-19, макар че самият министър-председател вече прекара болестта.

"Здравейте, приятели, добрата новина е, че системата на Националната здравна система за проследяване и тестуване работи по-ефективно от всякога, а лошата новина - че ме заковаха", казва Джонсън.

"Няма значение, че спазвахме дистанция (по време на срещата с човек, който се оказал положителен - б.р.), няма значение, че съм здрав като бик, чувствам се отлично, и всъщност няма значение, че съм прекарал болестта и пращя от антитела. Трябва да прекъснем разпространението на болестта и един от начините да го направим сега е да се самоизолираме за 14 дни", допълни премиерът. Той добави, че масовото тестване и очакваната вероятно преди Коледа ваксина са двете силни оръжия срещу вируса.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1894

1

Sashkavas

16.11 2020 в 19:35

Я колко странна, човека го е карал вече, но имал контакт и се САМО излорал. Какъв контраст с втория мъж на първата дама на България, който е имал контакт с заразен, бил предупреден ама не по устав и зато се САМО командировал да води Деса на разходка и да ръси зараза, щото никога не бил имал Ковид! После се жали че му били скроили фуражка - за феновете на чичлемето предлагам да се замислят и да сравнят поведението на Борис и на чебурашко и да решат дали още толкова харесват, това велико мъжле на жена си.
 
X

Подкастът на OFFNews