Болна, кралицата пропусна църковната служба на Рождество

offnews 25 декември 2016 в 15:31 17909 1

Снимка PA

Дукесата на Кеймбидж и принцеса Шарлот

Британската кралица пропусна църковната служба на Рождество днес - за първи път от много години. Кралица Елизабет II е сериозно настинала и ще остане у дома, за да може да се възстанови по-бързо, съобщиха от Бъкингамския дворец, но увериха, че кралицата няма да пропусне семейното тържество за Рождество.

Принцовете Филип, Чарлс, Хари и други членове на кралската фамилия отидоха на църква в имението на кралското семейство в село Сандрингам, графство Норфолк. Там кралските особи са очаквали около 3000 души, някои от които дошли още в 6 ч. сутринта. Хората били много разочаровани, когато разбрали, че няма да видят кралицата, отбелязва кореспондентът на Би Би Си.

След службата пред множеството говорили принцовете Чарлз и Хари, а коментарите след речите им били, че чакането си е заслужавало.

Принц Уилям и дукесата на Кеймбридж Кейт отидоха на църква в Бъркшир, където прекараха деня заедно със семейство Мидълтън.

Внучката на кралицата Зара Тиндал и съпругът й Майк също пропуснаха църковната служба. В навечерието на Рождество те съобщиха, че са загубили второто си бебе.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови