Белият дом ще пази в тайна гостите на Тръмп

OFFNews 15 април 2017 в 13:10 2073 5

Белият дом няма да публикува регистрите за посетителите в комплекса, нарушавайки практиката, установена при предшествениците на Доналд Тръмп, съобщава AP.

В подкрепа на решението старши представители на Белия дом се позоваха на неприкосновеността на личния живот и опасения за националната сигурност.

След съдебни спорове администрацията на предишния американски президент Барак Обама започна да публикува регистрите с известно закъснение. При предишния президент посещенията бяха близо 6 милиона.

През 2012 г. Тръмп коментира: "Защо Барак Обама харчи милиони, за да крие записите? Той е най-непрозрачният президент".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

4

Red or Dead

15.04 2017 в 15:19

Всъщност от доста време фащ се управлява от кликата на PURE EVIL, завладяла по всички възможни начини около 98% от ресурсите на планетата Земя и всячески се стреми да запази това статукво..от ден на ден използват все по-извратени и антихуманни методи и средства за това....ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да бъде унищожено гнездото на ЗЛОТО е да се пренесе войната на.....ТЯХНА територия, нещо което се стремят да избегнат по всеки възможен начин, за целта са готови да подпалят и ФАТАЛНАТА III СВ.....

63994

2

Red or Dead

15.04 2017 в 13:54

Професоре, влязох в темата за да напиша.....СЪЩОТО, вече няма съмнение, че ИСТИНСКИЯТ Тръмп е жертван в ..“името на демокрацията....“....бла..бла...поли малакии.....от НАЙ-ГОЛЯМАТА терористична организация на планетата - АНС на фащ...ми тя е създадена с една едничка цел - да пази суверенитета на.....PURE EVIL....след като не можаха да му попречат да стане Президент, му намериха цаката по сценарии с убийството на Кенеди.....