Баща отиде да вземе детето си от детска градина, руснаците го хванаха и пратиха на фронта (видео)

OFFNews 17 август 2022 в 16:40 5454 3

Луганск
Луганск.

Проруските сепаратисти от т. нар. "ЛНР" продължават да извършват насилствена мобилизация на граждани за фронта в Донбас.

Мъж от Луганск бе заловен, когато идва да вземе детето си от детска градина. Войниците използват сила срещу жителите на псевдорепубликата.

В Телеграм каналите се появи кратко видео, което показва как войниците хващат мъжа на територията на детската градина. Човекът се съпротивлява и иска да го пуснат вкъщи. Той се оплаква и от употребата на сила от страна на войниците. В този момент един от солдатите вижда, че жена снима инцидента на видео и спира записа.

Според информация от стратегическото командване на ВСУ така наречената "ЛНР" вече може да реже врати на апартаменти, за да провери дали вътре има мъже в наборна възраст. В псевдорепубликата е въведен съответен "закон".

Ще ви припомним, че от май в интернет се появяват видеоклипове, на които се вижда как наказателните сили във временно окупираната Луганска област ловят мъже, за да ги изпратят на фронта. Един подобен случай беше показан във видеоклип миналата седмица. Мъж излиза от входната врата, но се скрива, когато вижда военните в близкия автобус.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2012

3

Калпазан

17.08 2022 в 18:33

Между другото радвам се, че се върна. Защото тук се напълни с австралопитеци.

2012

2

Калпазан

17.08 2022 в 18:21

Прав си дедо попе, ама никой не пита средно интелигентните 20 процента. Останалото вършее както си иска. Примери и у нас колкото щеш.

15914

1

поп Дръвчо

17.08 2022 в 17:01

Абе знаеха си те в 2014г какво ще бъде ама никой не ги е питал.