Бабите от Отрядите на Путин зоват Мъск да се премести в Русия (видео)

OFFNews 27 юни 2022 в 16:59 6905 6

бабички
Бабите от Отрядите на Путин взеха присърце космическата програма на Русия и поканиха Илон Мъск да заживее в "свободна държава".

Пенсионери от неформалното движение "Отрядите на Путин" отправиха призив към американския милиардер и основател на Tesla и SpaceX Илон Мъск да зареже империалистическа Америка и да дойде да живее и твори в свободна Русия.

Бабичките и дядовците разпространиха чрез YouTube видеоклип, в който предлагат на най-богатия човек на планетата да дойде в Русия и да изследва космоса с руските космонавти. Офертата им е, че Русия, за разлика от Америка, е истинска "страна на свободата и възможностите".

Членовете на "Отрядите на Путин" решили да се обърнат към Мъск, защото са чули, че в САЩ той "не се справя добре", но в Русия местните специалисти щели да му помогнат да овладее космическото пространство.

"Тук ще се покажеш. Ще стигнеш Марс по начина, по който искаш!", казват възрастните хора във видеото.

Пенсионерите изброяват и всички предимства на живота в Русия.

"Ние имаме красива космическа индустрия, любов, уважение и напълно различен манталитет, няма  нито ритане, нито преследване, както е там в Америка", обясняват бабите на Мъск.

"Русия те чака, Илон Мъск. И няма да съжаляваш", категорични са те.

"Отрядите на Путин" е обществена организация от Краснодар. На официалната страница на общността във "ВКонтакте" се казва, че членовете ѝ са "винаги готови да защитават страната от враговете - САЩ и "петата колона".

Активистите станаха известни благодарение на редица акции, които се радваха на голям интерес. Например те изгориха чучело на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп и нахлуха в щаба на Алексей Навални.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2051

6

Propaganda

28.06 2022 в 00:13

Да гори всичко руско е...
...да живее всичко християнско,
...да е всичко наше, Европа.

865

5

Constanza

27.06 2022 в 20:54

Ами той само такива почитатели може да има - напълно изкукуригали.

-480

4

Октим

27.06 2022 в 17:49

Каква “свещенна“ тъпота!!! Такива гъсеници никога няма да научат, че никой от нормалните хора по света не иска дори да бъде погребан в Русия!

9347

3

Анализи

27.06 2022 в 17:14

Смешно е, ако не беше тъжно.някой да забелязва поне една интелигентна физиономия? На тези ли хора може да разчита една уж "велика" страна. Затова почна да става за смях и подигравки.

2550

2

alfakentavur

27.06 2022 в 17:07

Ето ги бе. Всички путлерски тролчета от този сайт могат да се видят в това видео. Ще трябва малко анализ, за да разберем кой кой е, но това няма вече значение.
Важното е чи ги демаскирахме!

-240

1

редовно четящ

27.06 2022 в 17:05

Когато си имаш фенклуб от маразматици!