Анонимните разбиха сайта на управляващите в Македония

Николаос Цитиридис 04 март 2013 в 10:36 2948 0

Анонимните хакнаха сайта на управниците в Македония. Снимка БГНЕС
Анонимните хакнаха сайта на управниците в Македония. Снимка БГНЕС

Групата на "Анинимните" хакна сайта на управляващата партия в Македония - ВМРО-ДПМНЕ.

От снощи сайтът на партията е недостъпен, като за кратко се е появило и съобщение на "Анонимните", което гласи: "Македония, събуди се!". В свое обръщение към премиера Груевски и партията ДПМНЕ, "Анонимните" пишат, че са преминати всякакви граници с назначаването на Талат Джафери, бивш командир от нелегалната Армия за национално освобождение, за министър на отбраната.

"Ръководството на ДПМНЕ работи срещу интересите на Македония. Това е нашето заключение. За съжаление ние сме принудени да се обърнем срещу партията, с която израснахме, в която се клехме, заради която бяхме унижавани и пребивани. Но за нас бе чест да сме част от ВМРО-ДПМНЕ. Ако грешим, Господ да ни накаже. Ние обаче няма да предадем Македония", се казва още в съобщениетп на "Анонимните" поместено в сайта на ДПМНЕ.

Назначението на Джафери за министър на отбраната причини големи сблъсъци в центъра на Скопие в петък и събота. В следствие на недоволството има десетки ранени, включително и граждани, които не са участвали в протестните действия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови