Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

33-ма загинали след въздушен удар над Чернигов

OFFNews 03 март 2022 в 19:49 5077 3

Снимка УНИАН

33-ма души са загинали от въздушните удари на руската армия над град Чернигов, съобщи съветникът на министъра на вътрешните работи на Украйна Антон Геращенко, цитиран от УНИАН.

"Към 18:20, в резултат на въздушните удари в гр. Чернигов от руините са извадени телата на 33-ма загинали и 18 ранени", гласи съобщението.

Заради продължаващият обстрел, спасителните операции са спрени.

Днес руските части нанесоха ракетен удар по жилищен квартал в центъра на Чернигов. Разрушени са много домове. Руската авиация е атакувала и две училища, съобщава УНИАН. 

Тази сутрин беше обстреляна нефтобазата в града. Украинската редакция на Би Би Си съобщи, че пожарът е възникнал около 8:10 часа. В базата се съхраняват 5 хил. кубични метра дизелово гориво.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10212

8

Човека

03.03 2022 в 22:46

Офнюз, още ли ще толерирате тези путинофилски, пропагандиращи войната и разпространяващи лъжи коментари? Премахвайте коментари и акаунти толериращи руския геноцид. Вие тотално сте объркали значението на израза "свобода на словото".
Всеки с малко акъл в главата може да се обърне към който и да е голям новинарски канал, отвъд пропагандната руско-беларуска информационна завеса, да види какво се случва в Украйна. Най-ужасяващото "риалити". Майки с деца натикани в подземията, гледат като скотове на заколение, чакат да умрат. Бомби падат по жилищни сгради до тебе докато снимаш на живо с телефона "освобождението". Може да ви хареса и взвод ухилени беззъби руски алкохолици- освободители, тръгнали да убиват наоколо щото живота им е по празен от този на панелна хлебарка. Цяла нация, умствено изостанала с 50 години назад в историята. Или по-точно - от 1917. Нещастни комплексирани идиоти.

-2175

6

IvanGrozn

03.03 2022 в 21:43

мале тоя трол съвсем изперка. Баце няма да има къде да си харчиш рублите, така че не знам защо си хабиш труда.

-8580

1

Е това е геноцид на един комплексиран лилипут.
 
X

Да помогнем на украинските деца!