14-годишен и 17-годишен са обвинени за убийството на български студент в Лондон

OFFNews 13 ноември 2022 в 08:41 5841 2

Лондон

Снимка Pexels

Във Великобритания двама тийнейджъри бяха обвинени за убийството на българския студент Габриел Петров Стоянов в Югоизточен Лондон.

Във Великобритания двама тийнейджъри бяха обвинени за убийството на българския студент Габриел Петров Стоянов в Югоизточен Лондон.

21-годишният българин почина от многобройни прободни рани при нападение малко преди полунощ на 4 ноември.

Двама тийнейджъри на 14 и 17 години бяха арестувани и вече обвинени в убийство. Те остават в ареста до следващото съдебно изслушване на 15 ноември в Олд Бейли (Old Bailey).

16-годишен, издирван за разпит, също беше арестуван по подозрения в убийство. Арестуван е и 46-годишен гражданин по предположения, че е помагал на един от заподозрените в убийството.

В изявление на майката на Габриел се казва, че той е бил "светла личност с безкрайно добро сърце". Майката допълва още, че Габриел е бил обичан от мнозина, имал е прекрасно чувство за хумор, състрадателен, винаги готов да помага на другите.

Главният разследващ инспектор Кели Ален благодари на гражданите, оказали помощ при издирването и задържането на заподозрените, но допълни, че разследването продължава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3767

2

Име на профила

13.11 2022 в 13:54

Най-вероятно са черни или кафяви. Какво искаш да кажеш?