Зоран Заев: Идва ми да покажа среден пръст на българите

OFFNews 19 ноември 2020 в 09:40 6982 4

"Идва ми да покажа среден пръст на българите"- това каза премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев в ефира на местната телевизия ТВ21 в сряда, съобщава Mediapool.bg.

Попитан от водещия на предаването "Клик плюс" Борян Йовановски дали иска да покаже среден пръст на българите след ветото, което страната ни им наложи за присъединяване към ЕС, Заев заяви: "Това е най-лесно. Идва ми, как да не ми идва. Имам цялото право на света да го направя след всичко, което сме направили".

Все пак той поясни, че се е поучил от грешките на предшествениците си, че този език не води до нищо добро.

Ветото на България срещу Република Северна Македония премиерът коментира с думите, че случилото се е "голяма неправда" и че вярва, че това "не е желанието на българския народ и премиера Борисов".

Според него този ход е продиктуван от предстоящите парламентарни избори в България през март 2021 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12216

4

Uzer2

19.11 2020 в 13:50

Потърсете за Благой Шклифов, какво казва и пише. Набляга на района на Костурско.

7014

3

Диди

19.11 2020 в 12:37

Не допусках, че и Заев ще се влее в редиците на слагачите на Бойко. Това не било" желанието на българския народ и на Борисов, а било продиктувано от предстоящите избори". Трябва да си освен слагач и голям тъпак да излизаш с подобен аргумент. Ще му светна на Заев! Това беше точно ход на Борисов, защото му оправя много негативи, а и очаква много позитиви от този ход. Дерт му е иначе на Борисов за Зааев. Него за българите не го е дерт, та за макетата. Важната му тема е да продължава да управлява и да си тупа гърдите. Казват, че 90 % от човешките гени ги има и в шимпанзето, особено в някои хора.

15614

2

OTBPAT

19.11 2020 в 10:04

ще ти дойде албански да учиш също :)
 
X

Да помогнем на украинските деца!