Зеленогорски: Единодействието на десните може да възстанови доверието в нас

OFFNews 08 април 2017 в 19:02 3684 2

„Единодействието на десните може да възстанови доверието в нас“. Това заяви Найден Зеленогорски, член на Политическия съвет на Реформаторски блок.

Ние десните, които останахме извън парламента, ще имаме време да обмислим, да бъдем коректив на решенията на правителството с нашия опит и нашите оценки, да помагаме за верните решения, коментира той.

Зленогорски подчерта, че следи внимателно темите, които се обсъждат.

"Сред приоритетите е магистрала Хемус, един много важен приоритет за Варна, бих се надявал това да се случи, битова престъпност, но не чувам нищо за това, как ще продължим реформите в образованието, здравеопазването, не чувам нищо за антикорупционния закон, не чувам нищо за това, ще продължи ли съдебната реформа в ускорени темпове, както това би трябвало да се случи, защото това са приоритетите на българската десница, автентичната десница, защото не виждам желание в момента, дано бъдещето да ме опровергае, да се работи в тази посока“, допълни той. 

„Проблем за България е така нареченият технологичен вот, който включва корпоративния и купения вот“, заяви Зеленогорски. Според него този вот е от порядъка на 20-25 %.

Коалицията ГЕРБ-Обединени патриоти ще бъде трудна според Зеленогорски.

„За България е добре да има стабилност – и политическа, и финансова, да продължи икономическият растеж в страната ни. Ние се намираме в много сложна среда и тук на Балканите, и в Европа, и в света. Международната ситуация става по-тежка и бих се надявал правителството и бъдещото мнозинство да действат много внимателно, защото все пак България е спокойна територия в момента и бих се надявал да остане такава“, каза Найден Зеленогорски. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови