Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

''Зелено движение'' избира ново ръководство

OFFNews 19 март 2022 в 09:15 1846 1

Снимка Архив

Партия „Зелено движение“ избира ново ръководство днес. Претендентите за поста са трима, като сред тях е Владислав Панев - съпредседател в оставка.

Другият съпредседател на "Зелено движение" Борислав Сандов - вицепремиер по климатичните политики и ресорен министър, обяви, че се отказва от лидерската битка за партията.

Сандов няма да се кандидатира отново за съпредседател заради множеството ангажименти, които има в кабинета. Във Фейсбук той обясни, че е взел решението след дълго обмисляне на ефектите от различните варианти, но работата в правителството е изключително натоварена, особено в ситуацията, в която се намира държавата в момента.

Кандидатите за поста са трима - Владислав Панев, Добромира Костова и Албена Симеонова. Номинации за лидерския пост могат да се правят и по време на форума.

Владислав Панев и Борислав Сандов подадоха оставки ден след последните парламентарни избори заради слабите резултати на коалицията Демократична България, от която партия "Зелено движение" е част.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

610

1

Kиро Ванкувара

19.03 2022 в 10:46

И тази рекет'ьорска партийка, защо още съществува.. Тецевете продължват да внасят и горят боклуци без да имат необходимите инсталации подходящи за преработването им. Защо не протестираха, къде се скриха в посследните 2-3 години. Платените протестери сигурно са вече членове на КНСБ или..?

Ужасно подли хора
 
X

Да помогнем на украинските деца!