Заради селфито с Пеевски Владислав Панев се отказа да е зам.-шеф на ДБ в парламента

Йорданка Веселинова 10 декември 2021 в 12:36 5999 2

Снимка Архив

Владислав Панев е подал оставка като зам.-председател на парламентарната група на "Демократична България", потвърди пред журналисти председателят на групата на ДБ Христо Иванов.

Причината е скандалът с вчерашното селфи с Делян Пеевски, която първоначално Панев качи във фейсбук, а по-късно изтри.

Непосредствено след това той се извини в социалната мрежа.

"По повод селфито на деня. Говорихме с журналисти в кулоарите на парламента, когато Пеевски мина покрай нас. В кръга на шегата го извиках за селфи и той се отзова. Това е всичко. Нито го познавам, нито сме говорили, нито съм го виждал друг път.

Извинявам се на хората, които са се засегнали от това. Естествено, че Пеевски е еманация на олигархичния модел в България. Нееднократно съм вадил истински разкрития срещу него, Ковачки, Вълка. Имам топки и не ми пука, че това може да ми навреди, както се е случвало. Съдебни дела, открадната кола, измислени статии в жълтите медии. Не е приятно.

Но се боря за това да превърнем България в нормална държава с всички сили. И да, усмихвам се повече от много други и сигурно имам специфично чувство за хумор. Това е."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5827

1

pisnamiotmutri

10.12 2021 в 14:13

Дано селфито си е струвало. Ще го показва на внужите с думите тук един нагъл чичко се подиграваше с народ и парламентаризъм и аз запретнах ръкави и успях да се снимам с него.