Заради лични причини Нинова гласува вечерта

OFFNews 21 ноември 2021 в 17:54 2861 0

Гласувах за президент-държавник, който винаги ще се ръководи от българския национален интерес; който като главнокомандващ ще се старае да има мир; България да не бъде въвличана във военни конфликти и винаги ще налага вето на закони, в които има и най-малкото съмнение за корупция и лобизъм и ще превърне Консултативния съвет по национална сигурност в орган, където държавници ще мислим за България. 

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като гласува на балотажа за президентските избори. Тя обясни, че е гласувала късно по лични причини. 

"Случи се нещо и трябваше да отида до провинцията", каза още Нинова.

По думите й разговорите с "Продължаваме промяната" започват във вторник и ще са разделени в 18 експертни групи. "Обнадеждена съм, имаме принципно разбирателство", допълни тя. 

Лидерът на БСП добави, че бюджетът е първото нещо, което трябва да се приеме, както и че партията няма да допусне компромис по темите за Македония и Истанбулската конвенция при преговорите. 

Нинова обясни, че решението на Националния съвет е тя да води преговорите с "Продължаваме промяната", като НС на БСП е дал висока оценка на нея и екипа й.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови