Зам.-министърката с полета в бизнес класа подаде оставка

OFFNews 20 юни 2018 в 09:37 6723 2

Зам.-министърката с полета в бизнес класа подаде оставка

Министър-председателят Бойко Борисов прие подадената от заместник-министъра на труда и социалната политика Росица Димитрова оставка, съобщиха от правителствената пресслужба.

Мотивът на Димитрова е създалата се обществена чувствителност във връзка с участието ѝ в 11-тата сесия на Конференцията по Конвенцията за правата на хората с увреждания, проведена в Ню Йорк, уточняват от пресцентъра.

Росица Димитрова доби популярност с луксозното си пътуване до САЩ в периода, в който се провеждат протести на майките на деца с увреждания. Както стана ясно социалното министерство е платило над 16 хил. лв. за самолетни билети само за една командировка. Димитрова е пътувала в бизнес класа с билет за 8306 лв., държавния експерт от отдел "Интеграция на хората с увреждания" Надежда Харизанова е била в икономичната класа срещу 2016 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12032

2

Киро Горския

22.06 2018 в 11:29

Не е правилно да подава оставка. Всички са знаели, че ще се ходи на този форум - кой и е купил билета в последния момент. Като е министър и отиде в икономическа класа пак ще мрънкат хората че се излагаме пред чужденците. Не е правилно вместо да решава проблемите на децата с увреждания да подава оставка. Ня някои събития трябва да се отиде и този форум е бил от тях. Няма вина жената а екипът по организацията и.

5430

1

Stifen

20.06 2018 в 10:14

Русо гладно не оди!
 
X

Да помогнем на украинските деца!