Всичко може да се случи, преговорите за правителство не са финализирани, заяви Владислав Панев

OFFNews 17 март 2024 в 09:24 1774 2

Владислав Панев

Снимка БГНЕС/архив

Всичко може да се случи, преговорите за правителство не са финализирани, заяви депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев по БНТ.  

"И да има проблеми и търкания, това е нормално, когато се решава кои да са членовете на МС за следващите девет месеца", обясни той. 

За Панев военният министър Тодор Тагарев не е препъникамък, а напротив - един от символите на правителството заради помощта за Украйна. Смята, че лидерите на ПП-ДБ ще постигнат добри резултати и коментира, че слабо правителство би било по-лошо от нови избори.

Според Владислав Панев няма друг ход освен Асен Василев да остане финансов министър, тъй като предстои влизане в еврозоната

"Да се сменя играч по средата на мача не е особено мъдро в момента и то при положение, че инфлацията пада."

Никой в управлението не говори за увеличаване на данъците, заяви депутатът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2099

2

Mateevk

17.03 2024 в 13:03

Който иска, вижда, който не иска, не вижда. Паднаха цените на немалко стоки. Захарта поевтиня и в момента вече е под 1,50 на някои места, олиото също поевтиня значително, яйцата, даже сиренето или поне някои марки от по-качествените. Има и още, а да не говорим, че сега предстои и сезонен спад на плодове и зеленчуци.

135

1

Far Rider

17.03 2024 в 12:21

И този се изходи неподготвен! Тагарев 9 месеца не успя да накара министерството му да работи. Инфлацията пада??! Къде, че не виждам цени да са паднали? Или е като в онази песен за камъните: цените падат от небето!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика