Всички зам.-министри от МЗХ са аут, до 2 дни представят новите (видео)

Николаос Цитиридис Последна промяна на 06 август 2014 в 12:24 6961 7

Снимка OFFNews

Димитър Греков и новият министър на земеделието Васил Грудев

Всички заместници на вече бившия министър на земеделието Димитър Греков са напуснали своите постове заедно с него. До два дни ще бъдат обявени новите зам.-министри на Васил Грудев. 

Това стана ясно днес по време на предаването на мандатите между Греков и Грудев в сградата на МЗХ. 

Служебният министър Грудев заяви, че до два дни ще представи новите си заместници. Те ще бъдат трима. 

До две седмици ще стане ясно дали ще има и съкращения в администрацията на МЗХ, след като бъде направен анализ на ситуацията в министерството, заяви служебният министър. 

Грудев обеща да направи всичко по силите си за едно стабилно подпомагане на всички отрасли в сектор "земеделие". 

"Ще се стремим да запазим стабилитета на това подпомагане, да няма резки сътресения, но в същото време е изключително важно подпомагането на абсолютно всички сектори", заяви Грудев. 

По думите на новия служебен министър МЗХ ще се стреми към диалог и предвидимост, както и ще разчита много на браншовите организации, за да се положат основите "на едно справедливо и балансирано" подпомагане. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.08 2014 в 12:25

аМоллов няма ли да го изгонат

06.08 2014 в 20:45

Предлагам МЗХ да се преименува на Министерство на Далаверите с Европари (МДЕ)

Мисля, че към него ще могат да се присъединят и други министерства и по-този начин да намалим разходите и увеличим парите за гепене.

От друг страна Министерстов на Енергетиката може би трябва да стане Министерство на Голямата Далавера с Русия и САЩ т.е. МГДРС и към него също ще можем да присъединим някое и друго министерство с цел консолидиране на разходи и увеличаване на полезната маса пари

Предлага да се направи и едно Министерство на Далаверите с Развиващи се Държави МДРД

А също и Министерство на Регионалното Развитие за по ясно да се казва Министерство за Вътрешен Грабеж

06.08 2014 в 19:28

Дам, дойде време Калина Илиева да се връща на бял кон. Да живеят калинките! Пак ще връщаме тези, които са писали срещу другарчетата си, за сметка на тези, които са чели учебниците си. Това е съдбата на България от години.

06.08 2014 в 14:24

Да, проф. Греков, Вие направихте крачка, ...но НАЗАД.
Вие върнахте българското земеделие назад в годините и Вие сте НАЙ-НЕУСПЕШНИЯ министър в историята от началото на демокрацията.
Работех в системата от 2001 год. и съм работила с министри с различна партийна принадлежност, в администрацията в която бях са се сменили и доста директори, но накова чудо на чудесата, както при Вашето управление не помня. За една година Вашите кадри единственото нещо, което правеха, беше да си раздават ДМС-та и да се купуват техника и обзавеждане, както и да се разкарват със служебните автомобили.
Така че проф. Греков, Вие с нищо не сте допринесли за подобряване на българското земеделие, осмен че допуснахте да махнат нас, ВАШИТЕ СТУДЕНТИ.
"ГОРДЕЙСЕ СЕ СЪС СЕБЕ СИ..."

06.08 2014 в 13:01

не само метла , там трябва сериозна дизинфекция.и не само там

06.08 2014 в 12:58

Лошото е, че след всяка метла в МЗХ-то в последните няколко години се назначават все по-големи и по-големи некадърници и далавераджии (за да не кажа нещо по-нецензурирано). Говоря и за директорите, и за началниците, и за служителите на всички нива.

06.08 2014 в 12:52

МЗХ ето едно от местата ,където трябва не метла ,а здрави дряновици да играят,дано!