Война в БСП в стихове и sms-и

OFFNews 05 август 2016 в 13:37 8633 4

Снимка Архив

"И слепите вече виждат

каква жестока БИТКА върви

- за СОБСТВЕНОСТта над БСП!!!".

Така социологът Михаил Мирчев, който бе кандидат за кмет на София от БСП, коментира в стих скандалите, които тресат партията покрай номинациите за кандидат-президент. 

Стефан Данаилов обяви вчера пред сайта "Епицентър", че в ръководството на партията има хора, които активно работят, за да наложат президентската кандидатура на омбудсмана Мая Манолова, въпреки че лидерът Корнелия Нинова подкрепя ген. Румен Радев. Ламбо съобщава за SMS, изпратен му от Манолова преди дни. Той твърди, че президентската номинация на Манолова се лансира от кръг на социолога Юрий Асланов и Бриго Аспарухов. 

В отговор днес Мая Манолова публикува във Фейсбук точния текст на своето съобщение: "Спрете да ме заливате с помия. Никога не съм си и помисляла да бъда паралелен кандидат на БСП. Ще приема всяко решение на ръководството".

Тя обяснява, че прочела в медиите как Изпълнителното бюро на БСП три часа е обсъждало варианти да я спре, за да не се кандидатира като паралелен кандидат на обединената левица. 

"Впрочем, освен посочените Юрий Асланов, Бриго Аспарухов, Костадин Паскалев, Калоян Паргов, oще 179 общински организации на БСП смятат, че съм подходяща за кандидат за президент, а 56 - за вице, и затова са ме номинирали. Това прави 235 от общо 265 организации на БСП във вътрешното допитване и десетки граждански организации! Но очевидно, ръководството мисли друго!", пише във фейсбук Манолова. 


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21668

4

Руслан

05.08 2016 в 23:44

Много се напъвам да видя в тая проза поезия ама..
да не е някакво хайку.

17439

2

мнение от IP

05.08 2016 в 15:18

То Мая Манолова е трудно да се преглътне че е омбутсман, а сега ще е кандидат за президент. Самооценката и е, че става. Много достойна - криеше, че е подала сигнала за Костинброд, гласува за Пеевски, каза че протестиращите са платени. Освен това не ми се ще някак президента да ходи в КърЖали.

29217

1

Лопе де Вега

05.08 2016 в 14:06

Ако започне стихотворна война деформаторите ще извадят най-тежката артилерия - вдъхновения поет на отделителните функции и на дупалака - Герджиков. И тогава треперете, врагове.

Пак простотии!