ВМРО с амбиция да измести ДПС по резултат на предстоящия вот

OFFNews Последна промяна на 15 февруари 2021 в 13:54 1825 0

"Патриотизмът е чисто дело. Надяваме се повече българи да припознаят патриотичната кауза."

Това заяви организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов, който заедно с депутатите Александър Сиди и Мария Цветкова, общински съветници и младежи от Националния младежки комитет на организацията внесе в ЦИК 7700 подписа за регистрация за предстоящите парламентарни избори.

Ангелов напомни за успешните за ВМРО избори за Европейски парламент и на местните избори.

"Очакванията ни са добри. Искаме да изместим ДПС по резултат – имаме потенциала, още повече нашите ангажименти отпреди 4 г. сме ги изпълнили – доходите, минималната пенсия. Хората видяха, че ВМРО изпълнява нещата, които обещава. Продължаваме", заяви Ангелов.

"Надявам се в следващия парламент всички български партии да застанат зад обща платформа, очертаваща 4-5 основни приоритета за страната ни. Разединението в българското общество в момента не е полезно", коментира още той

Юлиан Ангелов призова политиците да превъзмогнат егото си и да работят за доброто на България и българите.

Ето какво казват още от ВМРО:

Обещахме 300 лв. пенсия и го направихме. Обещахме повишаване на доходите и това вече е факт – вдигна се минималната работна заплата; в сектор отбрана заплатите скочиха над 40%; в полицията и образованието доходите също се повишиха няколко пъти.

Прекратихме една социална несправедливост – вече всички семейства с деца получават помощ от държавата. Благодарение на ВМРО чрез данъчни облекчения всяко семейство ще получава, както следва – 450 лв. за едно дете, 900 за две, 1350 за три и т.н.

Направихме и първите стъпки към въвеждането на безплатна детска градина. Там, където общините имат възможност, вече въведоха това или намаляват таксите. А когато в градините няма място, семейството ще получава помощ от държавата.

Благодарение на ВМРО са факт първите стъпки към прекратяване на дълговото робство. Вкарали сме в парламента и Закона за вечния длъжник, който не намери нужната подкрепа в този, но ще реализираме в следващия парламент!

Нашата мисия по отношение на запазване на нормалността продължава. Спряхме скандалната Истанбулска конвенция, антидетската стратегия, противопоставихме се срещу опитите да се узакони еднополовото съжителство през Закона за домашното насилие и т.н.

За нас водещи остават укрепване на брака, семейство, традиционните български семейни и християнски ценности, отглеждането на физически и психически здрави деца, морални и нравствени личности, възпитани в български национален дух.

Спряхме социалния паразитизъм на маргиналните групи, въведохме обществено полезния труд в полза на държавата за несоциализираните субекти и т.н.

За нас политиката не е празни обещания, а работа в полза на България!

България над всичко!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови