ВМРО предупреди за нова джендър пропаганда. Атака ги обвини, че точно те я прокарват

OFFNews 25 януари 2019 в 17:25 7740 4

От политическа партия "Атака" излязоха с декларация във връзка с "фалцетните медийни изявления на ВМРО на тема „джендър”.

От партията на Волен Сидеров твърдят, че "на заседанието на социалната комисия на 23.01.2019г. заместник-министърът по труда и социалната политика д-р Султанка Петрова от квотата на ВМРО е предложила „джендър” текстовете, с които да наемаме пришълци, да им плащаме осигуровки и пенсии. Единственият гласувал „против” беше депутатът от "Атака" Павел Шопов".

"Атака" призовава колегите от ВМРО да се "синхронизират". "Едно е да говориш, друго е да действаш. Единствено тогава ние, българските патриоти, ще ви повярваме", категорични са партията на Сидеров.

По-рано днес от пресцентъра на ВМРО изпратиха съобщение до медиите, в което предупреждват, че "Международната организация на труд ни пробутва нова джендър и промиграционна пропаганда".

"Документът е под формата на акт от „Препоръката за заетост и достоен труд за мир и устойчивост", приет на сесия на Международната конференция на труда в Женева от 2017 г.", отблелязват от ВМРО.

Според партията на военния министър Красимир Каракачанов в Препоръката "има и открита пропаганда за вкарването на мигрантите като равноправни участници на трудовия пазар в страната, прокламиране на равния им достъп до образование и обучение на тях и децата им, както и нарочното запознаване на тези категории хора с личните им и трудови права".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

4

Новак

26.01 2019 в 06:06

хората на шкембелията хептен изтрещяха след като им спря кранчето с българското гражданство. Джендър пропаганда било равния достъп до трудовия пазар, правото на образование и правото да си знаят правата - от това по-голяма дивотия трудно може да се измисли. Ами нали милиони българи, нашите деца са в други страни и искаме точно тези права да бъдат спазвани там за нас!
Не ни ли става жал за самите нас като се вижда каква сган управлява живота ни?

17439

3

мнение от IP

25.01 2019 в 20:22

"пропаганда за запознаване на хората с личните им и трудови права". Нямам думи.

3910

2

Georgi Gracata

25.01 2019 в 19:22

Стига сте се привличали романтично с первезни политически маньоври,че джендърките ви задници скоро ще търкат наровете.
 
X

Да помогнем на украинските деца!