ВМРО и НФСБ издигнаха Славчо Атанасов за кмет на Пловдив

OFFNews 01 август 2019 в 16:43 2419 0

НФСБ и ВМРО официално издигнаха кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив.

Правим първа крачка с първата обединена патриотична кандидатура за местните избори, обяви в града председателят на НФСБ Валери Симеонов. 

Славчо Атанасов ще обедини енергията на пловдивчани, каза от своя страна заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов.

Пълна ревизия на управлението на Иван Тотев, съкращаване на администрацията, всеки ден прием за граждани, справедливи данъци, построяване на шест нови детски градини, възстановяване на гражданските съвети по районите и цялостна проверка на общинската фондация „Пловдив 2019“, обеща кандидатът на НФСБ и ВМРО.

„Горчивите хапове“, които щял да наследи от Иван Тотев, били зоологическата градина и неработещата електронна система от транспортния проект.

Обещанията на Славчо Атанасов са изброени в 17 точки, оформени като обществен договор, който беше разписан между него и местните лидери на ВМРО и НФСБ.

Сред тях са прозрачност в обществените поръчки, които преди да бъдат пуснати, ще минават за становище през прокуратурата, повече правомощия и пари за районните кметства, изграждане на пътния възел „Модър“-„Царевец“, запазване на Бетонния мост, реализация на Водния проект.

Славчо Атанасов обяви, че е отворен за подкрепа и "от други демократични партии".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови