Вицето Симеонов пак бесен: Саботаж! ГЕРБ и ДПС пак ни извъртяха!

OFFNews 20 декември 2017 в 12:51 13379 11

Вицепремиерът Валери Симеонов избухна във Фейсбук срещу мнозинството в парламента и по-конкретно към ГЕРБ и ДПС. За втори път в рамките на месец вицето видно показва, че не е доволен от своите коалиционни партньори от партията на премиера Борисов.

"Пак ни извъртяха! Депутати от ГЕРБ и ДПС промениха току-що приетия Закон за концесиите по най-подлия начин - чрез преходни и заключителни разпоредби на Закона за ограничаване на административното регулиране и административния контрол върху стопанската дейност. Концесиите на плажовете ще се определят от Министъра на туризма, а не по общия ред, определен от закона за концесиите. Това означава, че ще продължи по най-непрозрачен начин раздаването за по 20 години (а може и повече) на приближени фирми и групировки", написа във Фейсбук профила си Симеонов.

Днес, след ремонт на над 60 закона, бяха приети административни мерки, които на практика премахнаха свидетелството за съдимост. В допълнителните разпоредби Симеонов е видял и промените в Закона за концесиите.

"Явно при това ръководство на Министерството, България няма да има съвременен и прозрачно-регламентиран туризъм. Това е поредният саботаж на опитите за въвеждане на нормално управление и реална конкуренция. Благодаря на колегите от Обединени патриоти, които се противопоставиха на предложението в пленарна зала. За съжаление, такива са правилата на демокрацията - ДПС+ГЕРБ - 100 "за" срещу 43 "против".

И така, равносметката е:
Слънчев бряг север - Маджо
Слънчев бряг юг - ВИС
Несебър юг - ВИС
Поморие централен - братя Маргини
Бургас север - братя Маргини
Созопол Харманите - ВИС
Созопол централен - подготвен за братя Маргини
и т.н., и т.н.
Сараите на Доган-плаж Отманли - ДПС
На печелившите - Весела Коледа и честити нови 20 години концесии!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6947

13

theprofet

21.12 2017 в 01:39

Дреме му на някой така наречените плажове, те отдавна не стават за хора.

29217

9

Лопе де Вега

20.12 2017 в 20:40

Йончев ми изтри коментар заради думата курва. Щом сме толкова фини, ще го напиша другояче.

Г-н Симеонов, всеки който се държи като трудеща се с мъже срещу заплащане госпожа, трябва да очаква съответното отношение, а именно, да бъде подритвана, пренебрегвана, захвърляна по непотребност и т.н. Това означава, че щом сте се продали за малко власт на г-н Борисов, ще потърпите. Няма рози без бодли. Този път ви се паднаха бодлите.

Йончев, стара курво, доволен ли си?

Поздрав!

11719

8

Краси

20.12 2017 в 18:03

Какъв ти е проблемът, бе чичо Валери? Че не ти пускат на тебе ли?
Първите двадесет години е резервирано за Тупанбаши и съдружниците му, за тебе - после.
Като не ти харесва, можеш да излезеш от коалицията, но подозирам, че аверите ти Краси и Волен няма да те последват, а мястото ти ще бъде бързо запълнено от хвърковатата чета на Марешки. Да не говорим, че и всичките да излезете, ДПС си остава (вие сте коалиционни партньори само за пред дебилите).
Така че, колкото и да се пениш, все ще е в морето дупка. Гледай си там телевизийката, докато я имаш и нея, че нали виждаш какво стана със собственика на едни устати вестници.
 
X

Подкастът на OFFNews