Веска Ненчева от БСП похвала Пламен Николов, ИТН подхождали компетентно към образованието

OFFNews 02 август 2021 в 10:11 1290 0

Екипът на “Има такъв народ“, с който проведохме срещата на тема образование, бе воден от Пламен Николов. Впечатление ни направи, че от “Има такъв народ“ подхождат компетентно към въпросите в образованието, много от нещата, които коментирахме, са допирни точки с нашата програма.  

Това заяви депутатът от ПГ на “БСП за България“ Веска Ненчева по БНТ. Тя подчерта, че всички срещи на БСП с “Има такъв народ“ са минали много спокойно и експертно, с нагласата, че наистина има какво да се работи за промяна към по-добър живот.

„Ние начертахме няколко стъпки, които следва БСП. Това бяха най-напред разговорите на експертно ниво, сега, след като е обявена и кандидатурата за министър-председател следва обявяване и на Министерски съвет“, обясни тя.

Към този момент Българската социалистическа партия продължава да твърди, че би трябвало да има споразумение, но това е въпрос на разговори, каза още Веска Ненчева. „Нашата задача е да стигнем до край, за да имаме гаранция“, допълни тя.

„Ние ще вземем окончателно решение дали ще подкрепим правителството, след заседание на Националния съвет, след като се чуят всички мнения на него. Чак тогава ще можем да тръгнем към конкретно решение“, завърши Веска Ненчева. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша