Валери Симеонов: Ще разрушим държавата, за да угаждаме на планетата на маймуните

Лидерът на НФСБ е категорично против оставката на Дани Кирилов. Бил почтен и си вършел съвестно работата

OFFNews Последна промяна на 27 август 2020 в 15:45 2486 5

Няма никакъв мотив за отстраняването на Данаил Кирилов и това прави освобождаването му абсолютно несъстоятелно, и извършено под натиска на оредялата тълпа властолюбци от жълтите плочки. Това коментира в интервю пред радио „Фокус“ лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Според него, няма никаква връзка между оставката на правосъдния министър и проекта за нова Конституция.

„Това е човек абсолютно почтен, който не може да бъде обвинен в никакво пристрастие или лобизъм, камо ли за корупция да говорим. Това е човек, който си върши работата съвестно и за мен, и за нас от НФСБ е непонятно как може да бъде освободен или както по български вече можем да си го кажем „оставчен“ един министър, който си върши работата. За да се отстрани един човек от някакъв административен или политически, или в случая министерски пост, трябва да има причина за неговото отстраняване. Не може причината да бъде еди кой си не го харесвал, пък този еди кой си е от службогонците, които се борят сега за получаване на власт не по законен начин през избори, а през натиск от улицата“, каза още той.

Симеонов посочи, че НФСБ е категорично против освобождаването на правосъдния министър.

"Както е тръгнало, ще разрушим държавата, за да угаждаме на планетата на маймуните от жълтите плочки. Не, благодаря. Няма нужда“, добави националистът.

Симеонов уточни, че не е разговарял с премиера, но въпросът ще бъде обсъждан на Коалиционен съвет следващата седмица.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3706

5

zuljin

27.08 2020 в 20:16

Човек, който не си изпълнява обещанията няма място в политиката. Само заради това, отдавна трябваше да си подал оставка...
Споко, ние с удоволствие ще ти помогнем да го изпълниш... приготвил съм ти релса!!!

7719

4

Краси

27.08 2020 в 17:38

Нещо си се объркал, чичо Валери. Ние, хората, които изкарваме парите в тази държава и ви плащаме заплатите, протестираме всеки ден, защото не желаем да живеем повече на планетата на маймуните и да бъдем управлявани, крадени и лъгани от Урко и неговата банда примати, сред които ти, чичо Валери, заемаш челно място по простотия и наглост. Тоест, приматите сте вие, а не ние.
И още нещо ти е убягнало - социологическите проучвания сочат, че 60 % от българите одобряват протестите, а 50 % искат вие да си ходите предсрочно.

2000

3

martray

27.08 2020 в 17:31

Жълти плочки има в родното ви село, г-н Симеонов.Моля ви, приберете се там.

5014

2

Диди

27.08 2020 в 17:01

Това политическо палячо,патриотът/ужким де/ Валерко, по-известен като копие на "педя човек-лакът брада" ще се запомни с "дръзките" си несъгласия с решенията на премиера или на правителството, които традиционно приключват със сваляне на гащите, но патриотично!!!

3706

1

zuljin

27.08 2020 в 16:35

Тя и без това половината е за събаряне... можеш да започнеш от Алепу!!!