Валери Симеонов гневен: Козарева е назначена през задния вход

OFFNews 23 август 2018 в 12:03 8086 3

Партията на вицепремиера Валери Симеонов Национален фронт за спасение на България (НФСБ) разпространи декларация срещу избора на Габриела Козарева за директор на Агенцията по вписванията.

Младата дама бе назначена от министъра на правосъдието Цецка Цачева преди три дни. От февруари т. г. тя оглавяваше Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Преди това Козарева беше заместник-министър на спорта при Красен Кралев.

Според НФСБ новата шефка на Агенцията по заетостта е назначена "през задния вход" в нарушение на коалиционното споразумение. 

Ето и цялата позиция на НИК на ПП „Национален фронт за спасение на България”.

По повод назначението на новия директор на Агенцията по вписвания Габриела Козарева, ръководството на партия НФСБ заявява:

Кандидатурата на Козарева за шеф на Агенцията по вписвания не е обсъждана на Политически съвет на управляващата коалиция ГЕPБ и Обединени патриоти. Тази кандидатура не е обсъждана и предлагана и на Коалиционния съвет на Обединени патриоти - НФСБ, ВМРО и АТАКА, както изисква подписаното коалиционно споразумение. За това назначение е отговорна единствено партия АТАКА.

Политическа партия НФСБ категорично възразява срещу лансиране на кадри ”през задния вход” и то от името на коалиция Обединени патриоти.

Считаме подобно поведение за недопустимо, защото руши доверието в управляващата коалиция и не е полезно за държавата.

НИК на ПП НФСБ:

Валери Симеонов

Данчо Хаджиев

Валентин Касабов

Борис Ячев

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

3

Новак

23.08 2018 в 18:45

Ето за това се вика “никога не казвай никога”! По време на тройната ламя мислехме, че по-лошо от онова 8-5-3 няма как да ни споходи. Патриотичните и гербераските мизерници направо удариха в земята Станишев, Царя и Доган по наглост и некадърност. А да си по-нагъл от Доган си е огромно постижение.

12319

2

Чичо ви

23.08 2018 в 18:01

Момата не ще през задния двор, питАх вече - не става!

14469

1

случайно прочетох

23.08 2018 в 13:58

Козарева е поредната калинка!
 
X

Да помогнем на украинските деца!