В условията на пандемия строим и ремонтираме, хвали се Борисов

OFFNews 06 декември 2020 в 12:08 2385 0

В условията на пандемия, затваряния и карантинирания ние успяваме да построим и да отремонтираме, заяви днес премиерът Бойко Борисов, докато инспектира ремонта на отсечка от Софийския околовръстен път заедно със зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков.

До края на 2020 г. ще завърши ремонтът на общо 6 километра от Северната дъга на Софийския околовръстен път. Догодина продължаваме с обновяването на още 14,5 км от трасето в участъка от Требич до пътния възел с бул. „Ботевградско шосе“. Правим всичко това, за да гарантираме удобството и сигурността на столичани. Хората сами виждат разликата и знаят кои строят магистрали и кои пътища с две ленти, твърди Борисов.

В понеделник пускаме тръжните процедури за пътя Русе - Велико Търново, съобщи още премиерът.

Той отново призова да се спазват противоепидемичните мерки: "Умоляваме всички хора да спазват карантинните мерки, защото виждате вече започна да пада броят на заразените, намалява натискът върху леглата в болниците".

Огромният брой оздравели означава, че нашите доктори се научиха да лекуват нещо, за което няма лекарство - с различни комбинации от лекарства, антибиотици, каза Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!