В ДПС има умни хора, които мислят правилно, смята Каракачанов

OFFNews 22 декември 2017 в 13:01 12496 1

В ДПС има умни хора, които мислят правилно, смята Каракачанов

В ДПС има умни хора, които мислят правилно. Така вицепремиерът Красимир Каракачанов коментира мнението на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Фактът, че почетният лидер на ДПС декларира, че това правителство няма алтернатива, това показва, че все пак и в тази партия, която най-крайно ни критикува, има хора, и то умни хора, които мислят правилно. Истината е, че наистина няма алтернатива. И тук въпросът не е само за Европредседателството, заяви вицепремиерът, цитиран от БНР.

„Обединени патриоти" не са обсъждали вариант за излизане от правителството, заяви още вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Подобна позиция заяви по-рано днес и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. 

Речта на Ахмед Доган се различава от позицията на неговата партия, но Доган е прав – това е национално отговорно говорене, каза пред bTV шефът на парламентарната група на ГЕРБ. 

„Ако вотът на недоверие към кабинета „Борисов 3“ мине, няма партия от опозицията, която да поеме политическата отговорност за управление на страната”, заяви Ахмед Доган в реч пред партийния актив вчера.

Според лидера на БСП Корнелия Нинова Доган е изразил подкрепа за Борисов, след като премиерът си я поискал от него:

"От обръщението на г-н Доган си правим три извода. Борисов се притесни от напрежението в страната, вот на недоверие за корупция и разнобоя с патриотите и помоли г-н Доган за помощ. И я получи. Доган подкрепя Борисов", каза Нинова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8931

1

AnderXale

22.12 2017 в 17:50

След като ГЕРБ се взеха с АТАКА, сега и ДПС се взимат с Патриотите. Както вика Слави, който дълбоко не харесвам: "Няма такава държава". А май само преди няколко дни Баце ревеше срещу модела Кой...