В БСП срещу снажен мъжага от Банкя и пухкав магистрат от Пловдив

Цитат от Пипи Дългото чорапче в червената битка срещу министър Семерджиев

OFFNews Последна промяна на 12 февруари 2017 в 12:35 23937 4

Олицетворението на корупцията у нас са снажен мъжага от Банкя, пухкав магистрат от Пловдив и закръглен бивш депутат от ДПС. 

Това обяви Костадин Паскалев на конференцията на БСП - София. Защо не говорим за закритата цигарена фабрика в София и откритата в Дубай от приближени на Делян Пеевски и Бойко Борисов? Защо не говорим за миграционната и митническата политика? Да не сме забъркани в нещо, та ни е страх, продължи Паскалев пред делегатите на форума. Никой досега не е пречил на БСП да провежда политиката си, освен собствената й липса на политическа воля да я реализира, обобщи той и пожела воля на партията в предизборната кампания и след това. 

Преди него д-р Емил Райнов, делегат от Красно село и бивш депутат, разкритикува факта, че сред водачите на листи на БСП няма лекари. Вчера чух, че били канени професори, мениджъри, но те отказали. Защо се притесняват да се обвържат с БСП? Заради служебният здравен министър, който превърна здравеопазването в стока при управлението на Иван Костов, обясни Райнов. Разбирам, че наши членове ще съветват този министър, срам ли ви е, колеги, от лекарите на БСП, попита Райнов. Той цитира пред делегатите думи от Пипи Дългото чорапче: Когато имате нужда от нас, ще ни намерите точно там, където ни оставихте". 

Остро срещу служебният министър Илко Семерджиев се изказа и Любка Костова, делегат от Триадица. "Доктор Семерджиев превърна здравето в търговия, той сега ще оправя здравеопазването", обяви възмутена тя. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8392

4

sevsev

13.02 2017 в 09:28

С една дума искат да сменят лицето на корупцията, не да се борят с нея.

3504

2

Малеее, готвят ни нова Сполука за България!!

Който не е напуснал, все още има време до 26ти.