Трети мандат на Нинова ще доведе БСП под 4%, заяви Кирил Добрев

OFFNews 20 януари 2024 в 11:21 2234 4

Кирил Добрев

Снимка БГНЕС/архив

Трети мандат на Нинова ще доведе БСП под 4%, заяви бившият депутат от БСП Кирил Добрев по Нова тв. 

„Корнелия Нинова може да бъде председател 2 мандата по устав. А тя е такава от 2016 г. Двата мандата са минали. Само че подчинената ѝ комисия в най-скоро време ще излезе с решение, че тя може да се кандидатира за трети мандат. Потъпкването на устава в БСП стана ежедневие”, каза още Добрев. Той призова членовете на партията, които "носят БСП в сърцето си - да направим, че да не допускаме повече нарушаване на нашите правила". 

Той обясни и как и защо се е стигнало до ситуацията, при която не може да си поднови кредитната карта. Причината е, че при издаване на нова карта клиентът попълва декларация дали е част от ръководен орган на партия. Той написал, че не е, а от банката му показали, че според системата АПИС още е вписан като член на Националния съвет на БСП.

„Оказа се, че тази жена никога не е внасяла в съда промените, които са настъпили след последния конгрес на партията. В актуалното състояние на партията присъстваме всички, които сме изключени, с фалшивото актуално състояние на партията, тя е регистрирана за участие в местните избори”, подчерта Кирил Добрев. „Тази жена освен в политически батак, вкара партията в тотална юридическа несъстоятелност. Решенията, които взима днес ръководния отговор, не знам дали са легитимни. Никой не знае какво е ръководството, кои присъстват, кои са изключени. Дори на сайта на БСП нашите имена присъстват”, каза Добрев.

Той си обяснява забавянето на юридическата процедура с това, че в момента, в който Нинова внесе документите в съда, изключените ще обжалват. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

4

Математика

20.01 2024 в 14:21

И без нея и с нея феновете на БКП умират като мухи , а нови не се раждат!

1000

3

Tsvyatko Kovachev

20.01 2024 в 12:41

а дано - ще почерпя !

2099

2

Mateevk

20.01 2024 в 12:20

А дано, а дано доживея и това да стане!

400

1

демотиватор

20.01 2024 в 11:52

А дано, Добрев, вùдя ли те, ще те черпя една биричка за добрата гадалка за 4%, нищо че си комуняга (ジ)

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки