Тошко Йорданов обясни, че не показва онова, което мнозина си помислиха

Случаен момент, заснет под случаен ъгъл, обясни сценаристът и политик от Има такъв народ

OFFNews 05 април 2022 в 08:27 6255 3

Една снимка от заседание на коалиционния съвет на управляващото мнозинство през последните два дни разбуни доста страсти. Мнозина съзряха в нея неприличен жест, придружен с ехидна усмивка от страна на Тошко Йорданов, сценарист на Шоуто на Слави и политик от Има такъв народ. Той обаче изпрати нарочна позиция до медиите, в която обяснява, че не показва среден пръст.

Ето и текста на цялата му позиция по "скандала":

От неделя вечерта се забавлявам с волните интерпретации на група жълти сайтове и тролчета в нета по темата с една снимка от коалиционния съвет в МС. Снимка, която породи в постните им душици въпроса - „Показал ли съм, аджеба, среден пръст или не?“.

Айде, това да го дъвчат жълтурите е нормално, те това работят, да пишат глупости. Но днес и бившите ми колеги в bTV сериозно започнаха да задават този въпрос, вероятно с надеждата да сменят слогана си от „всички гледни точки“ на „всички жълто-кафяви гледни точки“.

Та да отговоря на душевните им драми.

Не, мамини сладки, не съм направил жест, а или съм си пипнал слепоочието, или съм се бил подпрял, или нещо такова. Просто случаен момент, заснет под случаен ъгъл. Пет стотни след това или 30 градуса встрани… и това нямаше да е така на тази снимка. Случайно е.

Но! Ако ви се привиждат … знаете какво, то жал ми е за начина по който гледате на света. Толкова по темата!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5827

3

pisnamiotmutri

05.04 2022 в 11:01

Върпросът е защо във фейсбука на Кирил Петков избраха да ни покажат точно тази снимка.

12130

2

borisboris

05.04 2022 в 10:46

Липсващото звено...

2550

1

alfakentavur

05.04 2022 в 08:40

Важното е, че Пинокио е изключително усмихнат и щастлив да стои на една маса и до Корнелия Нинова. И да е в коалиция с нея. Очаквам скоро и той да заобича Расия.