Цветозар Вълков подава жалба срещу телевизия Алфа и вестник Атака

Последна промяна на 09 януари 2014 в 18:49 4525 11

Петима депутати от Атака причакаха Цветозар Вълков и Виктор Стоянов, за да им искат сметка какво са казали пред Нова телевизия.
Петима депутати от Атака причакаха Цветозар Вълков и Виктор Стоянов, за да им искат сметка какво са казали пред Нова телевизия.

Жалба срещу телевизия "Алфа" и вестник "Атака" ще подаде Цветозар Вълков, който заедно с Виктор Стоянов вчера бе причакан след гостуването си в Нова телевизия от петима депутати на ПП Атака.

Вълков и Стоянов бяха поканени и в сутрешния блок на телевизията днес, за да разкажат за премеждията си вчера.

На излизане този път ни причака екип на ТВ "Алфа". Опитаха се да направят някакво подобие на интервю, разказа Вълков.

Тикаха ни микрофон в лицето и питаха "Защо ходите в телевизията на Бойко" и "Кажете колко ви плаща Бойко". Аз им отговорих, че Волен ми плаща. Какво са излъчили не знам, но около обед получих съобшение във Фейсбука си, явно от симпатизант на Атака, който пишеше: "Ще ти пратя мутри". Не му обърнах внимание, но малко по-късно получих ново съобщение от същия човек, което гласеше: "И вестник "Атака" писаха за теб. И те ще ти пратят мутри", разказа Цветозар Вълков.

Той възнамерява утре да подаде жалба срещу партийните органи на Атака за опит за дискредитиране на личността му и насаждане на омраза.

Виктор Стоянов вече подаде жалба за случката от вчера, когато петимата депутати на Атака нахлуха в Нова телевизия, за да искат сметка за участието им с Вълков в предаването на Милен Цветков.

Скрийншот на заплахите по Фейсбук:

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.01 2014 в 12:23

И този Цветозар е полуграмотен. Един ни страхува, този го "агресират"...! Боже, пази родния ми език!

10.01 2014 в 12:02

ама тия са големи отворковци атакишчетата :)
чудно как все таргетират някакви възпитани хора да ги тормозят. ако бяха попаднали на стария ситски лорд.. е може би нямаше да ги бия пред камерите но щях да ги нахраня яко, че да им завия и за вкъщи да си носят.

09.01 2014 в 23:54

Естествено, че не ме притесняват майнъсите. То и говедото може да цъкне плюс или минус. Виж, да напише някакъв смислен коментар, едва ли.

Аз щях да му предложа на Йончев направо да крие всичките ми коментари още при публикуването, защото и без това като натрупат минусите, ги скриват.

Така интелигентните потребители ще се ориентират по-бързо, какво си заслужава да се чете. Според мен това са повечето скрити коментари.

Използвам случая пак да напомня на Йончев, че не е редно да допуска КРАЖБА НА НИКОВЕ и писане на коментари от името на друг потребител, защото така хората се заблуждават. Този "Балкански" тук е някакъв самозванец, който се прави на интересен.

***

"Йончев, според правилата на твоя сайт допустимо ли е да има потребители, които крадат чужди никове? Този псевдо-"Професор Балкански" пуска непрекъснато някакви вулгарни и тъпи постинги от името на истинския Професор Балкански, а твоите редактори май му се радват.

Айде най-после въведи някакви правила, които не дават възможност за подобни злоупотреби. Например регистрация с определено име и парола. И други потребители се оплакаха, че са им злоумишлено дублирани никове. Пускам вече трети път подобен СИГНАЛ (хахаха...) и не му обръщате внимание.

Вече започвам да се съмнявам, че нарочно го правите. И също системата за идентификация с цифрите и буквичките ти е абсолютно бъгава, освен че и шрифтовете са неподходящи, нямат достатъчно разпознаваемост. Има много по-добър софт с безсмислени фрази и читаеми шрифтове за същата цел.

И накарай тия твойте редизайнери малко да подредят странците. Прекалено са претрупани, разнопосочни и хаотични. "

09.01 2014 в 22:58

Професoр Балкански
"досега този щеше да бъде осъден за обида на обществена фигура",
Ама като защитаваш такива "обществени фигури", какво очакваш.
Убеден съм, че минусите не те притесняват, напротив.
"Сега разбирам какъв боклук съм.." е нещо като "катарзис", браво и поздравления.
Йончев, тоя се бъзика с целио форум, пък ти го "жалиш".
Професоре, дано си ме разбрал правилно, щото чувството ми за хумор е леко извратено и често неразбрано от близки и неблизки, малко като твойто.

09.01 2014 в 22:49

Балкански не си виновен ти простотията не се лекува.

09.01 2014 в 22:18

Професоре, честно да ти кажа ми стана жал.
Слагам ти плюс от мене.

09.01 2014 в 22:02

Сега разбирам какъв боклук съм... Само минуси събирам на моите коментари.

09.01 2014 в 19:52

Регресор Талибански, ти или си тотален хейтър или просто си безобразно комплексиран ...правя си заключенията съдейки по глупостите, които пишеш всекидневно.......както и да е / каквато и да е причината, то тя не ти носи позитиви.

09.01 2014 в 19:43

Болен не държи истината!

Точно така, трябва да се обръщаме към съда. Това вещество, Болен, клевети всеки срещнат.

09.01 2014 в 19:36

Център на Вселената...мутри, масони, илюминати и зелени човечета, който се чуства застрашен от тях да се обади, хахаха...