Цветозар Вълков подава жалба срещу телевизия Алфа и вестник Атака

Владимир Йончев 09 януари 2014 в 18:49 5072 11

Петима депутати от Атака причакаха Цветозар Вълков и Виктор Стоянов, за да им искат сметка какво са казали пред Нова телевизия.
Петима депутати от Атака причакаха Цветозар Вълков и Виктор Стоянов, за да им искат сметка какво са казали пред Нова телевизия.

Жалба срещу телевизия "Алфа" и вестник "Атака" ще подаде Цветозар Вълков, който заедно с Виктор Стоянов вчера бе причакан след гостуването си в Нова телевизия от петима депутати на ПП Атака.

Вълков и Стоянов бяха поканени и в сутрешния блок на телевизията днес, за да разкажат за премеждията си вчера.

На излизане този път ни причака екип на ТВ "Алфа". Опитаха се да направят някакво подобие на интервю, разказа Вълков.

Тикаха ни микрофон в лицето и питаха "Защо ходите в телевизията на Бойко" и "Кажете колко ви плаща Бойко". Аз им отговорих, че Волен ми плаща. Какво са излъчили не знам, но около обед получих съобшение във Фейсбука си, явно от симпатизант на Атака, който пишеше: "Ще ти пратя мутри". Не му обърнах внимание, но малко по-късно получих ново съобщение от същия човек, което гласеше: "И вестник "Атака" писаха за теб. И те ще ти пратят мутри", разказа Цветозар Вълков.

Той възнамерява утре да подаде жалба срещу партийните органи на Атака за опит за дискредитиране на личността му и насаждане на омраза.

Виктор Стоянов вече подаде жалба за случката от вчера, когато петимата депутати на Атака нахлуха в Нова телевизия, за да искат сметка за участието им с Вълков в предаването на Милен Цветков.

Скрийншот на заплахите по Фейсбук:

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!