Цветанов проблясък: БСП говорели за Гинка, за да ни отклонят от успехите на кабинета

OFFNews 15 март 2018 в 09:27 5006 4

Вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов упрекна опозицията в опит да генерира скандал по темата с продажбата на енергото на ЧЕЗ на Гинка от Пазарджик пред Нова телевизия.

„Те искат да ни отклонят от успехите, които имат днес България и кабинетът. Опозицията не се интересува от дългосрочната визия Европейския съюз, на България, на Западните Балкани”, заключи лидерът на ПГ на ГЕРБ.

Той подчерта, че депутатите на ГЕРБ са подкрепили идеята на БСП за създаване на анкетна комисия, която да проучи сделката, защото именно управляващата партия била най-заинтересована всичко да излезе наяве.

„Фалшива новина е, че Борисов или правителството стоят зад сделката”, заяви Цветанов.

Той посочи и че ЧЕЗ или Гинка Върбакова не са в състояние да повишават цената на тока.

"КЕВР е органът, който взима окончателното решение за това. А неговите членове се избират от парламента”, каза Цветанов.

Според него е несериозно да се твърди, че няма стенограма от срещата между президента Румен Радев и руския патриарх Кирил. 

„Стенограмата не се предоставя, защото президентът би натрупал негативи от това, че не е защитил интересите на страната. Ако стенограмата бъде показана, може да се окаже, че позицията на президентството е странна”, коментира Цветанов.

Според него БСП определили номинацията си за държавен глава, след като от руския Институт за стратегически изследвания с ръководител ген. Леонид Решетников казали, че кандидатурата на Радев е печеливша.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

4

мнение от IP

16.03 2018 в 12:44

Да...пък аз се чудех, защо не усещам успехите на свой гръб...

17156

3

aviatora

15.03 2018 в 17:20

Цв Цв, ти си пример за подчинение на съдебната система и чадър# който ти розпънаха , за дъ ти спасят гъза и какво ли още не. То не бяха тефтерча, суджуци, ташаци накрая лайна за България.

10571

2

Hissarion

15.03 2018 в 10:07

Цецерон трябва да получи собствена рубрика в някое предаване - Минутката на Цвъки.

16193

1

SC

15.03 2018 в 09:54

Ха-ха-ха-ха-ха! Цвъки се изцвъка. Отново.

 
X

Подкастът на OFFNews