Цветанов: Президентът не е проблем за ГЕРБ, но ще стане такъв за БСП

OFFNews 10 септември 2018 в 18:54 4093 1

"Президентът Радев не е проблем за ГЕРБ и парламентарното мнозинство, но проблем и ще става още по-голям такъв за БСП".

Това коментира председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в ефира на бТВ. Според него позициите на БСП и на Радев коренно се различават по темата дали сегашното управление.

"Позицията на Радев два пъти повторена, че днешното управление няма алтернатива, и ежедневното говорене на БСП, че те са алтернативата, създава вече проблем между самите Корнелия Нинова, Румен Радев и парламентарната група и БСП като цяло", обясни Цветанов.

По думите му Румен Радев е изолиран от международната сцена и чувства дискомфорт заради това. "Той сам се изолира със стъпките и действия, които предприе след неговия избор за президент на страната", каза той.

Цветанов отрече да има вътрешен заговор срещу премиера Борисов, както по-рано през деня обяви Волен Сидеров. Според него не е коректно коалиционните партньори да се коментират един друг през медиите.

От думите му се разбра още, че поне този четвъртък няма да има други промени в кабинета, освен освобождаването на тримата министри заради трагедията край Своге и гласуването на техните заместници.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews