Цветанов: Президентът да мине през парламента за едно кафе

В ловната дружинка на Галиче била и майката на кандидата на БСП за кмет на селото

OFFNews 04 юни 2018 в 09:36 3464 0

Снимка Ладислав Цветков, бТВ

Кандидатът на ГЕРБ Страхил Стоянов, който спечели изборите в Галиче, е регистриран земеделски производител, а на БСП Веселин Тушинов е бил по майчинство в последните години. 

Това коментира зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по бТВ. БСП даде вота на прокурор, след като Тушинов загуби с 26 гласа. 

Неговата майка е в същата ловна дружинка на селото, каза още Цветанов по повод снимката на Стоянов с осъдения бивш кмет Ценко Чоков. Снимката не означава нищо, ловната дружинка наброява 90 души, обясни лидерът на ПГ на ГЕРБ. 

Не трябва да завиждаме на никого заради неговите успехи. „Президентът Радев, чувствайки се изолиран от европейската политика, даже от световната политика, концентрира вниманието си върху това противоречие, за да има челен сблъсък с премиера и с парламента. ГЕРБ винаги е реагирала след изказване на Румен Радев, търсете причината за нарушената комуникация между институциите не в парламента, а в президентството”, подчерта Цветанов. 

Във връзка с коментарите, че Бойко Борисов не идва в Народното събрание или се появява за едно кафе време и си тръгва с оставката на председателя му, той отговори: „Знаете колко е динамична програмата на министър-председателя особено през последните 6 месеца. Той изпълнява международната си програма, написана месеци преди това”.

„Президентът е в правото си също да намери начин или да покани министър-председателя, или да мине през парламента, за да изпие едно кафе”, посочи Цветанов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews