Цветанов от Видин: 'Републиканци за България' сме алтернативата

OFFNews 22 декември 2020 в 11:01 2426 0

Убеден съм, че „Републиканци за България“ ще бъде незаобиколим фактор в политиката.

Обръщаме се към всички български граждани в страната и чужбина, които търсят нормалността и диалога в политиката. Длъжни сме да върнем институционалния диалог, доверието в институциите, да спрем противопоставянето и конфронтацията – затова ПП „Републиканци за България“ е алтернативата. 

Това каза на работна среща във Видин председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов. В срещата участваха временният координатор на партията за област Видин Албена Георгиева, Огнян Ценков – член на Изпълнителния съвет на „Републиканци за България“, както и представители на новоизграждащите се общински структури.

„Радвам се, че в област Видин членовете на нашата партия вече са стотици, че всекидневно приемаме заявления на хора, пожелали да бъдат част от нашия политически проект“, заяви Цветанов. 

„Благодаря на Огнян Ценков, който бе един от добрите кметове в мандат 2015 – 2019 на местната власт. Той пое община Видин в изключително тежко финансово състояние, за четири години успя да я укрепи финансово и да върне милиони дългове. Няма как да не обърна внимание на мащабните проекти, реализирани във Видин в неговия мандат – обновената централна пешеходна зона, модернизираните училища, реставрираният театър. Това е видимо и няма как да се отрече. Както и фактът, че Албена Георгиева, която като областен управител работеше еднакво добре с местната власт в област Видин. За това смятам, че тя може да осъществи координацията и диалога с представители на всички общини, за да се подготвим за един водещ резултат на предстоящите избори“, заяви председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови