Цветанов: Моралът ни задължава да се съобразим с волята на избирателите

OFFNews Последна промяна на 11 януари 2017 в 10:46 3140 4

Цветан Цветанов, ГЕРБ

Трябва да работим достойно и отговорно до последния момент, мислейки какво послание оставяме на българите в качеството си на законотворци, а не да използваме парламентарната трибуна за предизборна агитация и обругаване на опонентите.

Това посочи председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в декларация от името на парламентарната група първия работен ден на парламента от новата година. Това е и един от последните дни на настоящото Народно събрание, преди да бъде разпуснато.

Цветанов призова народните представители да се съобразят с волята на българските граждани, да се мобилизират и да положат необходимите усилия за тази промяна. По думите му всяко несъобразяване ще доведе до задълбочаване на политическата криза.

„Трябва да бъдем искрени с хората и откровено да споменем това, за което не ни достигна време. Вероятно не всички са удовлетворени от качеството на отделните закони и по-добре българите да знаят оценката ни отсега, отколкото в последствие да се говори за законодателен праг и да се хвърля сянка на негативизъм върху работата на парламента“, заяви председателят на групата на ГЕРБ.

„Няма такова понятие като лоша работа на парламента, има конкретни имена на депутати, парламентарни групи и комисии, които допринасят за добрите резултати на работата ни, но има и такива, които откровено пречат. От ГЕРБ ще отидем при избирателите с отчет за работата ни в парламента и ще положим усилия за свършената от нас работа да получим реален отговор от кампанията преди изборите“, посочи той.

Според Цветан Цветанов ПГ на ГЕРБ истински се е отворила към сътрудничество в този парламент. „Моралът на ГЕРБ ни задължава да настояваме да се уважи желанието на избирателите за промяна в политическата логика на управление на държавата“, заяви той, визирайки референдума за промяна на изборните правила.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14751

4

Нострадамус

12.01 2017 в 19:35

Николо Макиавели -"Владетелят"- ГЛАВА VIII https://chitanka.info/text/4440/9#textstart

14751

3

Нострадамус

12.01 2017 в 19:34

Цветанов, Борисов, ГЕРБ и Морал ??? Моля Ви отделете няколко минути и прочетете откъси от Николо Макиавели и "Владетелят"- ГЛАВА VIII ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СТАВАТ ВЛАДЕТЕЛИ ЧРЕЗ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ...

38251

2

Denis Rizanov

11.01 2017 в 11:55

В предишния парламент имаше "падни-стани", "влез-излез". В тоя "истински са се отворили". Направо не смея да си помисля какво ще в следващия!
Във всеки случай такива като този пипончо, ако не са в него ще е едно добро начало.

25215

1

Лопе де Вега

11.01 2017 в 11:36

Какъв морал бе, цвъцко? Я бегай си брой апартаментите и имотите!

Поздрав!