Quantcast

Цачева върна на работа глобения за съмнителна обществена поръчка главен секретар на НС

OFFNews Последна промяна на 04 ноември 2014 в 12:16 2356 4

Председателят на парламента Цецка Цачева от ГЕРБ е възстановила на работа отстранения главен секретар Иван Славчов, съобщиха от парламента.

Кадровото решение на Цачева идва на фона на глобата, наложена на Славчов от Сметната палата, заради нагласения търг за доставка на депутатски автомобили, съобщава bTV.

Досега постът се заемаше от Петя Гладилова, която беше назначена от предходния председател на парламента Михаил Миков. Гладиолова била освободена от Цачева заради липса на управленски опит. Славчов беше главен секретар в мандата на правителството на ГЕРБ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.11 2014 в 15:38

Една калинка заменя друга калинка...

04.11 2014 в 12:53

Що тоа прай дубри шпакли и дили награбенту "пу братски" - 1 нъ мени 3 за началника? А?
Унъз ний а знам колку и лошъ мъ дъ върниш доказън "злоупутрибитил" на публични средствъ...

Саму герП!
Млогу сми, силни сми!

04.11 2014 в 12:44

Уволнената Петя не ставаше за нищо, вервайте ми! Блокираше работата на всяко звено, пускаше некомпетентни резолюции и заповеди...

04.11 2014 в 12:30

Търгът беше спечелен с една от следните задължителни спецификации - резервоара да се отваря само от шофьорското място! Другата беше - триъгълникът за аварийни ситуации да е ТРАЙНО прикрепен към вътрешната страна на капака на багажното отделение!

При все, че по закон триъгълника трябва да се изнесе от МПС-то и да се постави на "безопасно" разстояние, соъбразено с пътните условия и обстановка т.е. на не по-малко от 30м от МПС-то.