Татяна Дончева ще се бори за президент

OFFNews 29 август 2016 в 09:00 8583 6

Снимка бТВ

Татяна Дончева ще е кандидат за президент. До дни ще бъде обявен и кой ще е вицето й в надпреварата.

Това стана ясно от думите на лидерът на "Движение" 21 по бТВ. Дончева не разкри подробности за предизборната си платформа или формата, в който партията ще се яви на вота.

По повод издигането на ген. Румен Радев за кандидат на БСП тя посочи, че той е кандидат на оръжейното лоби, свързано с Първанов и представено от левицата. В подкрепа на тезата си Дончева посочи първите срещи на генерала след официалното му представяне – срещи с т. нар патриотични организации – „това са няколко асоциации на разузнавачи и бивши агентурни дейци”. По думите й изводът е, че тези хора са приоритет за Радев и той е техен предпочитан кандидат.

Дончева е категорична, че с отказа от коалиция с АБВ БСП са показали, че нямат намерение да печелят изборите за президент и са затънали във вътрешни противоречия. Лидерът на АБВ от своя страна е имал малко време за реакция и евентуално издигане на Георги Първанов за кандидат-президент би било трудно логистично. Според Дончева Първанов е преценил съюзниците си и е възможно АБВ да няма лично свой кандидат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13340

5

Blagodatka Dushanova

29.08 2016 в 19:40

Гледах цялото интервю-Татяна Дончева каза много истини!Който я е гледал и слушал ще се съгласи с мен.Това за борисов,направо ме разсмя-"Видяла жабата,че коват коня и тя вдигнала крак" :)

13709

3

Маргарит

29.08 2016 в 10:48

Танюхата трябва да направи две неща веднага:
1.Да си уволни стилистката (ако изобщо има такава) и да си вземе свестен стилист
2.Да спре да търси бозаещо теле под бесепарския вол, щото той е на командно дишане, а и едва ли ще намери. Да си потърси собствена кравичка, от която да бозае.

Не че това ще ѝ помогне изобщо, но поне ще са стъпки в правилна посока.

15614

2

OTBPAT

29.08 2016 в 09:35

Няма лошо :) Колко леви кандидата станаха? 3, 5... 8?