Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Татяна Дончева ще регистрира скоро партия "Движение 21"

OFFNews 06 януари 2014 в 11:54 2921 1

Татяна Дончева
Татяна Дончева

"Движение 21" ще се казва партията, която Татяна Дончева ще регистрира съвсем скоро в съда.

Тя обяви това в интервю за БНР Дончева.

През следващите месеци дейността на формацията ще е насочена към създаване на структури и популяризиране на идеи, уточни тя.

"Срещу себе си имаме сериозен противник, който се е окопал, който си е намерил достатъчно политически сили в статуквото, който разполага с цялото медийно пространство.

Това е съпоставимо с последните години на социалистическата епоха. Сега те с този медиен ресурс, включително камара сайтове в интернет, ще се опитват да манипулират по всякакъв начин. Обществото ще трябва само да има онази чувствителност да отличи фарисеите от Христовите ученици".

Така Татяна Дончева коментира поведението на БСП, която напусна наскоро.

По думите й статуквото може да бъде преборено, като се създаде организация, мрежа между различни съсловия и един от участниците в този процес ще бъде и "Движение 21".

Според нея първото предизвикателство пред тази нова организация от съсловия ще са евроизборите през май тази година.

"Трябва да се подготви за тях и да се представи по начин, който ще бъде много неудобен за Станишев. Ако бъде тласнат процесът за това да бъдат слети национални с евроизбори, добре.

Ако на този етап това изглежда трудно, защото статуквото няма да го позволи или Станишев няма да позволи това да се случи заради собствени планове, трябва да се стъпи на евроизборите. Трябва да се преодолее медийната стена, която ще се стовари върху този реформаторски фронт", коментира социалиската.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews